Hjemmesidebillede Ida Gamborg og Trille Frodelund Lykke

Hybrid ledelse

De fleste arbejdspladser har i dag indrettet sig fleksibelt og hybridt i en eller anden grad. Med hjemmearbejde, arbejde fra fjerne destinationer eller andre fleksible og hybride arbejdsformer.

Nogle steder fungerer de hybride arbejdsformer problemfrit. Andre steder kan det udfordre arbejdsfællesskabet og spænde ben for både opgaveløsningen og trivslen.

Ida Gamborg og Trille Frodelund Lykke er specialister i ledelsesudvikling og vil i dette foredrag komme ind på, hvordan man får det bedste ud af den hybride arbejdsplads med fokus på trivsel, opgaveløsning og sammenhængskraft.

Lær, hvordan organisationer kan høste de fordele, der er ved fleksibilitet og bliv vejledt i, hvordan man arbejder med at styrke de forhold, som kan komme til at lide under fleksibiliteten, hvor du kan styrke sammenhængskraften, samarbejdet på tværs i organisationen samt innovation og kvalitet.

Om foredragsholderne

Trille Frodelund er administrerende direktør og partner i New Stories og er uddannet cand.psych. fra Aarhus Universitet med speciale i erhvervspsykologi. Hun er autoriseret af Dansk Psykolognævn og akkrediteret coach på senior practitioner-niveau fra EMCC.

Ida Gamborg er uddannet kaospilot og har en M.Sc. i Leadership & Organizational Studies fra University of Bedfordshire. Hun er også akkrediteret coach på senior practitioner-niveau fra EMCC.

De har begge +15 års erfaring som organisations- og ledelseskonsulent i bl.a. Attractor og Rambøll Management og etablerede i 2015 konsulentvirksomheden New Stories.

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Foredraget er afholdt.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt.

Dato

Tirsdag den 28. februar 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 20. februar 2023.

Sted

EY, Dirch Passers Alle 36, 2000 Frederiksberg