Lisa Høholt i sort og hvid

Ledelse med hjertet

At lede med hjertet skaber større arbejdsglæde og lavere sygefravær – eller gør det?

Stress og depression er en af de største sygdomsfaktorer og over 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. En ting er den menneskelige konsekvens og en anden er den økonomiske. Sygefraværet koster 46 milliarder kroner. Hvert år.

35.000 danskere er hver dag sygemeldt på grund af blandt andet arbejdsmiljøet, som kan resultere i stress, udbrændthed og depression. Hør hvordan du med et ledelsesmæssigt perspektiv kan hjælpe dine medarbejdere og skabe en kultur, så det resulterer i et lavere sygefravær.

Forventningspresset, oftest fra en selv, kan være stort og selvom den enkelte person og medarbejder har et ansvar for egen trivsel, så ændrer det ikke ved, at du som leder har et medansvar og dermed spiller ledelse med hjertet en stor rolle.

Lisa Høholt vil komme ind på egne erfaringer som leder og hvordan du kan hjælpe dine medarbejdere. Derudover vil hun også komme ind på den ekspertise, som virksomheden Come-Back har indenfor stresshåndtering og i særdeleshed med fokus på vigtigheden af den forebyggende indsats.

Om foredragsholderen

Lisa Høholt er COO og driver til daglig virksomheden Come-Back, som hver dag arbejder på at minimere stress på de danske arbejdspladser og hos borgere i det offentlige system.

Hun er uddannet coach og har over 15 års erfaring som leder i større danske virksomheder og har altid fokuseret på udviklingen af både virksomhed og medarbejdere ud fra en grundlæggende tro på at øget motivation hos den enkelte er med til at skabe en større bundlinje.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 20. august kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag 12. august 2020

Sted

PA Consulting, Göteborg Plads 1, 2150 København