NYT

Fremtidens arbejdsplads og kultur

Aldrig har vi været mere uddannede og med flere muligheder i livet og på arbejdet. På samme tid har vi aldrig været mere stressede, ængstelige, deprimerede. 51 procent af den danske arbejdsstyrke går på arbejde blot for at tjene deres løn og 39 procent oplever kun i nogen grad, at deres primære arbejdsopgaver giver energi.

Der er nemlig sammenhæng mellem at opleve mening og samtidig trives og være motiveret på sin arbejdsplads. Desværre er den traditionelle måde at motivere og engagere medarbejdere på ødelagt. HR-processer og arbejdsstrukturer er forældede, tidskrævende og præget af inerti, bureaukrati og træghed, hvilket frustrerer og demotiverer dine medarbejdere. Men hvad er løsningen så? Hvordan skaber vi bæredygtige, nærværende og levedygtige arbejdspladser?

Om foredragsholderne

Til foredraget får vi besøg af founder af Mindcap, Natacha Vinding og CEO Louise Sparf. Mindcap er en adaptiv udviklingsplatform, som hjælper virksomheder med at skabe en bæredygtig virksomhedskultur og high performing teams ved at understøtte medarbejderes mening, motivation og læring.

Med udgangspunkt i Louises erfaringer og Natachas ekspertise, får du indsigt i, hvordan du kan vokse professionelt ved at trives personligt og selv tage et ansvar for at skabe et meningsfuldt arbejdsliv.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Som udgangspunkt dansk. Kan dog også godt afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest mandag den 14. juni 2021.

Sted

Salling Group, Rosbjergvej 33, 8220 Braband