Ta’ fat på det svære, der også er det nære

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn.

Det er ikke mange, der har taget stilling til, hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier. Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på.

Det kan være svært at tage fat på svære snakke, fordi vi frygter at skabe en konflikt eller puste liv i gamle problemstillinger. Det gælder, hvad enten vi taler om familiens fremtidige økonomi, konflikter på vores arbejdsplads eller tvister med eksterne samarbejdspartnere.

Det får du med dig fra foredraget:

  • Input, som kan hjælpe dig til at forholde dig konstruktivt til nogle af de svære spørgsmål.
  • Mulighed for at reflektere over din egen families økonomiske og juridiske situation.
  • Inspiration til at tale om konfliktfyldt stof på en konstruktiv og skånsom måde.

Om foredragsholderen

Annemette Larsen er uddannet jurist og advokat. De seneste 10 år har hun arbejdet som advokat, blandt med speciale i familie- og arveret, der omfatter rådgivning om testamenter og ægtepagter, bodelinger, børnesager, ægteskabssager, sager om samlivsophævelse samt behandling af dødsboer.

Annemette har siden 2012 været tilknyttet som fast juridisk rådgiver i Mødrehjælpen, er medlem af Danske Familieretsadvokater og er en del af det faste juridiske team ved Familieiværksætterne i Aarhus Kommune.

Støt en god sag

Coronakrisen rammer alle. For udsatte i Danmark kan isolationen være hård. Vi vil gerne tage vores del af ansvaret og hjælpe der, hvor vi kan. Lær for livet er et læringsprogram for anbragte børn og de har brug for en ekstra støtte til at komme igennem deres udfordrende hverdag. Derfor har vi besluttet os for at donere 50% af beløbet fra dette foredrag til Lær for livet.

Pris: 150 kr.

(50% af beløbet doneres til Lær for livet)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til Lær for livet, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: ‘Lær for livet’.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Torsdag den 30. april kl. 10:00 – 11:30

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 28. april 2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted

Online via Zoom.