Til hjemmeside_foredragsbillede (1)

Skab en sund organisationskultur med psykologisk tryghed

En virksomheds fejlkultur fortæller meget om dens niveau af psykologisk tryghed. Er det velset at tale om sine fejl og tvivl, eller er det mest karrierefremmende at sikre sig, at ingen opdager alle de fejl, vi laver?

I dette foredrag vil erhvervspsykolog Mette Nørr Gantzhorn grave ned i psykologisk tryghed med fokus på, hvordan vi kan forbedre vores organisationskultur.

Ved hjælp af organisationspsykologien og konkrete eksempler fra lokale og globale virksomheder, vil det blive belyst, hvordan psykologisk tryghed i virksomheder medvirker til større produktivitet, motivation, innovation og forbedret konkurrenceevne.

Mange virksomheder arbejder i dag aktivt med at skabe større psykologisk tryghed, men hvordan man går fra teori til praksis, fra intention til handling, er en kompleks forandringsproces, som du som deltager vil få konkrete perspektiver på og idéer til implementering.

Du vil få indblik i konsekvenserne af en fejlkultur og opdage, hvordan det at skabe psykologisk tryghed kan forvandle fejl fra skamfulde hændelser til læringsmuligheder.

Mette vil dele indsigter fra organisationer, der har formået at integrere psykologisk tryghed i deres DNA og opnået målbare resultater, herunder forbedret produktivitet, styrket medarbejderengagement og en mere innovativ tilgang til udfordringer.

Det, du vil kunne tage med dig fra dette foredrag, vil være indsigt i:

  • Hvad betyder psykologisk tryghed?
  • Hvordan spotter du, om din arbejdsplads har opbygget en fejlkultur?
  • Hvorfor opstår giftige organisationskulturer, og hvad kan man gøre ved dem?
  • Hvordan opdager du, om du eller en kollega selv er med til at bidrage til psykologiske tryghed eller det modsatte?

Om foredragsholderen

Mette Nørr Gantzhorn (hun/hende) er en erfaren leder indenfor områder som diversitet og inklusion, ledelsesudvikling og forandringer. Hun har gennem de sidste mange år arbejdet som Global Chef for Diversitet, Inklusion og Well-Being hos Novo Nordisk og Ørsted og før det været leder inden for en bred vifte af HR-discipliner.

Hun er fokuseret på at bidrage til diversitets- og inklusionsagendaen og på at udvikle virksomheder og ledere, der skaber bæredygtige forandringer, hvor fremtidens talenter kan performe og trives.

Hun har i 2021 stiftet virksomheden; Humanicity, hvor hun arbejder som rådgiver, key note speaker og konsulent inden for Diversitet og Inklusion, Leder- og ledelsesudvikling samt adfærdsdesign og forandringer. Hun har en Cand. Psych. uddannelse fra Århus Universitet, har bidraget til artikler og bøger om forandringer og adfærdsdesign og udgivet forskellige podcasts om diversitet & inklusion, ledelse, adfærdsdesign og forandringer.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Onsdag den 9. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 1. oktober 2024.

Sted

Luksusbaby, Porsborgparken 15, 9530 Støvring