Nanna Vestgård Sørensen

At tale er at lede

Hver gang du tager ordet, har du ansvaret for at lede dit publikum. Alle ledere taler. Men at tale er også i sig selv at lede. Og hvor god er du egentlig til at lede andre mod dit mål, din pointe, dit budskab?

Retorisk rådgiver og ministertaleskriver Nanna Vestgård underholder med sjove anekdoter og konkrete retoriske tricks til at lede publikum i mål under dit næste oplæg.

Om foredragsholderen

Nanna Vestgård er uddannet cand. mag. i Retorik og brænder for den retoriske performance – alt det, der er på spil, når vi stiller os op foran andre og tager ordet på talerstolen, på webinaret eller til mandagsmødet kl. 9.

Nanna har været cheftaleskriver og rådgiver for fem forskellige ministre og har mere end 10 års erfaring som retorisk rådgiver for topledere i dansk erhvervs- og organisationsliv.  Som underviser er hun humoristisk og konkret, og går til stoffet med troen på, at ALLE, ja ALLE, kan blive gode talere – så længe du virkelig vil noget med dit publikum.

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Dato

Onsdag 21. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 13. oktober 2020.

Sted

Scandic The Mayor, Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus