Ahmet Günes

Strategisk talentudvikling

Undersøgelser har gang på gang vist, hvor svært det reelt er, at spotte de talenter som bliver succesfulde i fremtiden. Med eksempler fra både sporten og erhvervslivet skal vi diskutere hvad talent er og hvilken betydning indsigterne fra forskningen kan have for virksomheders arbejde med talentspotting og talentudvikling i fremtiden.

Vi kigger nærmere på talentets hvem, hvad og hvorfor. Nogle af de spørgsmål vi kommer til at besvare er: Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse? Hvad er det gode talentmiljø og hvad er lederens rolle? Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

Med udgangspunkt i oplægget og diskussionerne skal vi arbejde med, hvordan netværksdeltagerne kan skabe værdi igennem talentudvikling.

Ahmet Günes uddyber de gennemgående problematikker i den måde langt de fleste virksomheder arbejder med talentudvikling i dag. Og med udgangspunkt i sin erfaring, som mangfoldig talentudvikler, vil han konfrontere jer med de, ofte ubevidste, hindringer vi oplever i talentspotting og talentudvikling.

Foredraget giver eksempler på talentudvikling i praksis og lærer dig, hvordan du kan nytænke jeres rekrutteringsprocesser og måden I skaber de rigtige rammer for, at potentialet kan blomstre.

Om foredragsholderen

Ahmet Günes har stor passion for innovation, talentudvikling og diversitet. Han er stifter af LEAD THE TALENT, som både talentudvikler forretningstalenter og ledertalenter igennem casearbejde og innovationsprojekter for alle typer af virksomheder.

Derudover har han bl.a. arbejdet sammen med offentlige og private virksomheder som SKAT, Falck, BDO, Grundfos, Arla, Ørsted, Aarhus Kommune osv. om at udvikle fremtidens leder- og forretningstalenter.

Tidligere er Ahmet selv blevet fremhævet, flere gange, for sin innovative tilgang – bl.a. som talent i 2012 var han blandt de 100 største erhvervstalenter herhjemme, fremhævet af Berlingske Business.

Ahmet er også ejer af og konsulent i innovationsbureauet Günes & Co. som hjælper virksomheder med talent- og forretningsinnovation.

Læs mere om LEAD THE TALENT
Læs mere om Gunes & CO

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Onsdag den 25. november 2020 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest tirsdag den 17. november 2020.

Sted

DGI Huset Værkmestergade 17, 8000 Aarhus. Formuepleje er værter.