Desiree Ballegaard

Opskriften på en sund økonomi

Økonomi kan være en svær størrelse; det er en jungle at finde rundt i, og for mange er det desværre et tabubelagt emne. Økonomi kan være forbundet med frustrationer, bekymringer, stress, uro og endda skam – det er rigtig ærgerligt, og det bør slet ikke være sådan!  

 Kom til en dag i økonomiens tegn, hvor Desirée Ballegaard, stifter og direktør af Boovot, giver dig værktøjerne til én gang for alle at få bugt med de økonomiske frustrationer og i stedet opnå sund økonomi og økonomisk frihed. 

Du vil lære om de 4 elementer som styrer din økonomi, som er de faktorer der bestemmer om du har en sund økonomi og økonomisk frihed. De 3 opsparinger som du bør have, hvornår dine penge bør investeres, samt hvordan du optimerer og risikostyrer din økonomi, så du sikrer dig den fremtid du gerne vil have, samt mod den du ikke ønsker.  

Vores økonomi har stor påvirkning på vores liv, velbefindende og ikke mindst de muligheder, vi har og får til at føre vores ønsker, mål og drømme ud i livet. 

Om foredragsholderen

Desirée Ballegaard er foredragsholder og bestyrelsesmedlem samt stifter og direktør af Boovot, som hun startede i 2016. Boovot er en platform, der gør op med den traditionelle finansielle serviceindustri og tilbyder uvildig finansiel rådgivning på en smartere, billigere, mere tilgængelig og transparent måde for brugeren.

Missionen er at hjælpe alle til sund økonomi og økonomisk frihed. Desirée har selv en baggrund fra den finansielle sektor og The Big Four.  

Pris: 280 kr.

(Inklusiv forplejning – inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Foredraget er afholdt
Dato

Tirsdag den 8. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 2. december 2020.

Sted

Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København