Laura Vilsbæk

Vejen til bestyrelseslokalet

Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt: Vejen til bestyrelseslokalet

 

Laura bringer bestyrelsesarbejdet ned på jorden, hvor det hører hjemme, for der er brug for en langt større diversitet i de danske bestyrelser, og den får vi ikke bragt i spil, hvis ikke vi tør åbne døren og fortælle, hvad bestyrelsesarbejdet rent faktisk handler om – og hvor spændende det er at bidrage til.

Det gør Laura i dette oplæg. I virkeligheden er bestyrelsesarbejde nemlig noget helt almindelige mennesker laver hver evig eneste dag, og Laura vil gerne inspirere mange flere til at gå i gang med det professionelle bestyrelsesarbejde. Derfor er der ingen hemmeligheder, så det skal handle om honorarer, om tidsforbrug, om det arbejde der udføres – og om vejen til den første (eller næste) bestyrelsespost.

Om foredragsholderen

Laura Vilsbæk er forfatter, foredragsholder og indehaver af Nyibestyrelsen.dk, hvor hun arbejder for at åbne døren til bestyrelseslokalet, så vi kan bringe meget mere mangfoldighed ind i bestyrelsesarbejdet. Laura arbejder selv i 8 bestyrelser og er optaget af at vise vej for alle, der ikke hedder Jens og går i jakkesæt. Det er også titlen på den bog, Laura udgav i 2020: “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt” er en trin-for-trin guide til at finde vej til den første bestyrelsespost.

 

Foto: Claus Sall

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Torsdag den 27. april kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 19. april 2023.

Sted

Female Founders House, Bredgade 45B, 1260 København