To måneder inde i sin barsel er Anne Gæmelke blevet forfremmet. Nu glæder hun sig endnu mere til at vende tilbage.

Anne er mor til Otto på knap tre år og Lykke på to måneder. Hun har arbejdet i LEO Pharma i snart fire år. Lige inden sin barsel afsluttede hun et stort projekt, så hun vidste, at hun skulle noget andet, når hun kom tilbage efter orlov – hun vidste bare ikke hvad. 

”Lige inden jeg gik på barsel, afsluttede jeg et stort, strategisk projekt, så jeg vidste godt, at mit job ikke ville være det samme, når jeg kom tilbage. Projektet var afsluttet, så jeg skulle noget andet.

Der har været en større omstrukturering undervejs, som jeg vidste ville komme, men som ikke var faldet på plads, inden jeg gik på orlov.

Den er siden kommet på plads og betyder blandt andet, at der er blevet oprettet en ny afdeling, som jeg er blevet tilbudt at stå i spidsen for.

Jeg har ikke været en del af processen, men jeg blev kontaktet i min barsel og spurgt, om jeg kunne tænke mig at få rollen som leder for denne nye afdeling – også selvom jeg først er tilbage til april.

Jeg gik på barsel med ro i maven
Jeg blev meget glad for den opringning. Da jeg gik på barsel, lavede vi den aftale, at vi skulle snakke sammen i slutningen af året i forhold til, hvilken rolle og hvilke opgaver, jeg skulle tilbage til.

Det skete så allerede nu, og det er fedt at vide, at jeg skal tilbage til et spændende arbejdsområde og en ny rolle.

Afdelingen er allerede i gang, og der er en interim-leder i spidsen for den, indtil jeg er tilbage.

Jeg forsøger at holde mig involveret i arbejdet i et vist omfang. Jeg holder månedlige møder med interim-lederen for at være opdateret, men jeg blander mig ikke i beslutninger og daglig drift lige nu. Jeg prøver at finde en balance, hvor jeg er involveret, uden at være en skygge i kulissen. Der skal ikke være tvivl hos teamet omkring min rolle og interim-lederen.

Jeg er glad for at være på barsel, men det er også lidt et antiklimaks, at jeg først er med fra april. Jeg vil egentlig gerne i gang.

Barselskultur i en international virksomhed
Jeg gik på barsel med ro i maven. Vi afsluttede et projekt, der var gået rigtig godt og som havde stor bevågenhed, så jeg havde en følelse af, at LEO Pharma gerne ville mig og ønskede at finde en rolle, der passede til mig, når jeg kom tilbage fra orlov.

Der bliver set fordomsfrit på barsel i virksomheden. Man har øje for talent og gør meget for at fastholde talent. Der er også indført betalt barselsorlov til mænd og rammerne omkring barsel er på plads, og kulturen er på vej med.

Det er klart, at der kan være udfordringer, når man er en international virksomhed med internationale ledere. Barselsvilkårene og – kulturen er vidt forskellig på tværs af lande. Første gang jeg gik på barsel, var min chef, der var fransk, chokeret over, at jeg skulle være væk i ni måneder, for i Frankrig er man væk i tre måneder.

LEO Pharma er helt sikkert på en rejse, der har fokus på, hvordan man håndterer barsel – herunder både før, under og efter orlov, lige som corona-pandemien har været med til at rykke ved noget i forhold til fleksibilitet og hjemmearbejde.

Jeg glæder mig til at komme tilbage”.

Tak for at dele din historie med os, Anne og stort tillykke med de nye udfordringer.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barsel som løftestang