Sigrid afsluttede sin eksamen i personalejura under sin barsel

Barslen kan give plads til at gøre det, du altid har drømt om – med den lille på armen. Hør hvordan barslen gav Sigrid et frirum til at gøre det, hun altid gerne har villet.

Den 28. oktober 2019, dagen min datter kom til verden, var uden tvivl den lykkeligste dag i mit liv.

Allerede nu som 7 måneder gammel bringer hun så meget glæde, store ustyrlige grin helt ned i maven og det største smil, der kan smelte enhvers hjerte. Der er ikke noget bedre end at bruge tid sammen med min datter, og føler mig så privilegeret, at man kan få lov til her i Danmark at gå hjemme med vores børn i et helt år! Wow, det kan man sgu ikke mange andre steder i verden.

Dog kunne jeg personligt mærke efter et par måneder post-fødsel, at en smule rastløshed begyndte at vise sig hos mig. Selvom jeg var meget aktiv med babyrytmik, mødregruppe, babysvømning og diverse aktiviteter, så savnede jeg simpelthen noget faglig stimuli.

Med det her indlæg er det dog vigtigt for mig at nævne, at jeg på ingen måde gør mig til dommer overfor, hvordan nogen vælger at tilbringe deres barsel og enhver mamma er bare sej, at de gennemgår den kæmpe transformation at blive forældre, you do you mamma!

For mig personligt så begyndte jeg at savne at stimulere min faglighed. I mange år har jeg ønsket at tage et kursus i personalejura, da jeg gerne ville styrke min HR-værktøjskasse, men jeg har aldrig helt haft overskuddet til at tage det ved siden af fuldtidsjob.

Jovist, i hele denne proces med et onlinekursus i personalejura, så har nogle dage da været bedre end andre. Nogle dage har været med dårlig, afbrudt søvn, tænder på vej hvor der er blevet drukket litervis af latte og andre har været dage med en mere medgørlig baby.

Jeg fik en enormt berigende følelse i kroppen af at mærke min ”ammehjerne” komme lidt på arbejde. Derudover så har jeg deltaget i Inspired Beyond Babies webinars og synes det er det fedeste, at man som mor kan forene sit karrieliv med sin nye identitet som mor.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barsel som løftestang, Barselsprojekter