Min leder vidste, at jeg skulle på barsel, da jeg blev ansat

Det her er Henrik og Pil. Frem til december måned sidste år var de to på barsel sammen i godt og vel fire måneder, og Henrik er i dag tilbage i sit job som Copywriter i Danske Bank og Pil er i vuggestue.

”Min kæreste tog størstedelen af barslen, og det var en løsning, vi var enige om. Jeg kunne få 12 uger med løn, så dem gik vi efter. Vi havde lige købt hus og skulle vænne os til en ny økonomisk situation, så den del spillede også en rolle i puslespillet. Jeg synes, at det var en passende tidsmængde – men jeg kunne også sagtens have holdt mere. Især her anden gang, hvor jeg var meget bevidst om, at det sandsynligvis var sidste gang i mit liv, jeg oplevede det.

Selvom økonomi spillede en rolle i barselspuslespillet, ville det aldrig have sat en fuldbyrdet stopper for, at jeg skulle på barsel. I min første barsel var jeg var i et andet job, hvor jeg ikke fik løn under barsel. Jeg tror, at mange læner sig op ad den struktur, der er omkring barsel til far i virksomhederne og planlægger rundt om det, i mit tilfælde de 12 uger med løn.

Jeg var motiveret af at skulle på barsel af flere årsager. Først og fremmest var der det emotionelle og familiemæssige, hvor motivationen ganske enkelt var at komme tæt på mit barn. Det første halve års tid var jeg som far helt klart andenprioritet hos Pil, og det vidste vi af erfaring ville ændre og udligne sig, når jeg blev den primære forælder i dagtimerne. Men der var også det jobmæssige: Der kan jeg klart anbefale at få tingene lidt på afstand og få rystet fokus-posen lidt med en barsel. Man kan godt på forhånd være lidt optaget af, hvad der mon vil ske på arbejdspladsen, mens man er væk, men for mig har tilfældet med begge barsler været, at tiden er fløjet af sted.

Min arbejdsgiver reagerede også helt fint på, at jeg skulle på barsel. Jeg havde faktisk kun været ansat et par måneder, da jeg skulle på barsel, og min leder vidste det godt, da jeg blev ansat.

At få børn har det jo med at sætte nogle ting i perspektiv, og da jeg kom tilbage på arbejde, gik der et par dage, hvor jeg sad og stirrede en del ud i luften og tænkte meget over, hvordan Pil mon havde det i vuggestuen. Men efter et par dage var alt tilbage ved det gamle, og det føltes som om, jeg kun havde været væk et par uger.

Efter at have fået børn, er der for mig en ekstra naturlig motivation for at lægge en holdbar plan for arbejdsdagen og følge den. Der er som regel en skarp bagkant, og de opgaver jeg tager ind, bliver prioriteret 100 %, og de andre må jeg lægge en alternativ plan for. Det betyder også, at min faglighed er blevet skærpet.

Jeg kan ganske enkelt ikke forestille mig, at man kan fortryde at gå på barsel. Så gør det”.

Tak Henrik, for at dele din historie med os!

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Far på barsel