Min barsel bliver et kæmpe springbræt

Egentlig skulle Pernille bare bygge nyt hus, men nu har hun et univers på instagram med mere end 26.000 følgere, hvor hun oplyser om privatøkonomi – en idé hun fik under sin barsel.

Pernille Oldgaard arbejder som Premium Rådgiver i Nordea, hun er stifter af Moneymum.dk, der er en blog og instagram-profil, hvor hun oplyser om privatøkonomi og mor til Nola på to år og lillebror, der kommer til verden til september i år.

”Jeg kom tilbage fra barsel i starten af 2020 og havde arrangeret det sådan med min arbejdsgiver, at jeg havde gemt noget af orloven til en ugentlig fridag. Den tid brugte jeg blandt andet på at udvikle Moneymum-universet, som jeg havde fået ideen til under min barsel.

Det hele startede med, at vi gerne ville bygge et nyt hus. Jeg fulgte selv flere på de sociale medier, der var i gang med byggeprojekter, men ingen af dem delte økonomien bag – ingen fortalte, hvad det kostede. Jeg havde lyst til at dele den del også og finde ud af, hvordan jeg kunne hjælpe andre, der var i samme proces.

Jeg sparrede med en veninde, der lever af sociale medier, og hun rådgav mig til at fokusere mere bredt. Der skulle ikke kun være fokus på økonomi i forbindelse med nybyggeri, men fokus på økonomi generelt – ”økonomi så alle kan forstå det”.

Pernille gik for alvor i gang med projektet i foråret 2020 og i juli gik Moneymum i luften. På under et år har profilen på instagram fået mere end 26.000 følgere.

”Det er gået godt og er vokset ret hurtigt. Jeg tror, jeg ramte et godt tidspunkt. Timingen var ubevidst god pga. corona, hvor mange fik tid til projekter derhjemme, og hvor mange også fik anledning til eller var nødt til at kigge på deres hverdagsøkonomi”.

Når ens arbejde er drevet af passion
”Jeg er enormt passioneret omkring mit arbejde og finder stor mening i at hjælpe andre med deres økonomi, og det er fantastisk, at jeg kan kombinere det i mit arbejde i Nordea og mit arbejde med Moneymum.

Jeg tror, at én af årsagerne til min succes med Moneymum skal findes i den troværdighed, jeg har, som rådgiver i en finansiel virksomhed. Mit arbejde i banken giver ganske enkelt troværdighed til min instagram-profil.

Jeg ved, hvad jeg taler om, og jeg brænder for at gøre det lettilgængeligt for alle med Moneymum.

Den kommende barsel som springbræt
Til september skal Pernille være mor for anden gang, og hun glæder sig til at få mulighed for at bruge mere tid på at videreudvikle Moneymum og også inkludere et tema om barselsøkonomi.

”Rigtig mange er ikke opmærksomme på, hvordan de kan optimere deres barsel økonomisk. Du kan planlægge det godt, hvis du undersøger dine muligheder ordentligt, det være sig for eksempel fars vilkår, mulighed for at gemme noget barsel, ordentlig planlægning af ferie- og helligdage og lignende.

Der er rigtig mange emner indenfor barsel og økonomi, som jeg gerne vil dykke mere ned i, og jeg ser min kommende barsel som et kæmpe springbræt for Moneymum.

Jeg er vildt glad for mit arbejde og min fleksibilitet, og jeg synes, det er et kæmpe privilegium at kunne kombinere de to ting”.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barselsprojekter