Jeg forstår udmærket, at det ikke er en optimal situation for en kommende arbejdsgiver, men jeg vidste, at det kunne lade sig gøre og jeg var indstillet på at give den en skalle

Sarah Gaub Nielsen er 27 år og mor til to. Da hun i oktober sidste år blev færdiguddannet, var hun 21 uger henne i sin anden graviditet og ville rigtig gerne finde et arbejde, inden hun skulle på barsel. Men hun følte ikke, at hun fik den hjælp til CV og jobsøgning af a-kasse og jobcenter, som hun havde håbet.

”Der er jo ikke nogen af jer, der sidder og tænker på at blive gift og få børn, I skal jo gøre karriere”. Ordene kom fra en forelæser på Sarahs studie.

Og dér sad Sarah, 27 år, mor til en og gravid med sit andet barn, og følte sig helt uden for fællesskabet.

Sarah fortæller:

”Jeg tænkte øv. Var jeg dømt ude på arbejdsmarkedet allerede? Kan jeg ikke både være mor OG have gang i en god karriere?”

Da jeg blev færdiguddannet i oktober, begyndte jeg at søge jobs, og jeg mærkede hurtigt en følelse at, at det at være nyuddannet og gravid ikke var det, virksomhederne ledte efter.

Og jeg forstår udmærket, at det ikke er en optimal situation for en kommende arbejdsgiver, men jeg vidste, at det kunne lade sig gøre og jeg var indstillet på at give den en skalle og være optimistisk og forsøge at finde et arbejde inden min barsel.

”Nyd det nu bare”
Men i min kontakt med jobcenter og a-kasse blev jeg mødt af ”nyd det nu bare” og et fokus, der primært handlede om, fra hvornår jeg ikke længere behøvede at søge jobs.

Men jeg havde lyst til at søge. Jeg havde lyst til at få sparring til CV og jobsøgning, så jeg forhåbentlig kunne lande mig et rigtig godt job – og ellers være helt klar til at søge job efter barsel.

Det var en ønskesituation for mig at få job, inden jeg skulle føde. Også selvom jeg var klar over, at mine odds var dårligere end andre uden en forestående barsel”.

Fra nyuddannet til hjemmepasser
Sarah fødte Sylvester i februar i år og situationen blev vendt på hovedet, da han blev født med en sygdom, der gør, at Sarah skal hjemmepasse ham i en periode.

”Inden fødslen havde jeg planer om at starte min aktive jobsøgning i august. Det er nu ændret til det tidlige forår næste år pga. Sylvesters situation. Det er vigtigt for mig at holde mig i gang og have nogle konkrete mål at forfølge – og at omverden kan mærke, at jeg virkelig gerne vil i gang på arbejdsmarkedet med et job, der er relevant ift. min uddannelse.

Det er svært, at det her sker. Jeg er nyuddannet og nu skal jeg hjemmepasse. Min søn er selvfølgelig det vigtigste, men jeg håber, at det ikke sætter mig for langt bagud på arbejdsmarkedet, allerede inden jeg overhovedet er kommet i gang med mit arbejdsliv”, fortæller Sarah.

Jeg opsøger de muligheder, der er
”Det er vigtigt for mig at bevare optimismen og få det bedste ud af situationen. Jeg opsøger, de muligheder, der er og er for eksempel medlem af Inspired Beyond Babies via min a-kasse.

Jeg håber på at kunne komme ud og få faglige input og netværke, nu hvor jeg ikke kommer ud på arbejdsmarkedet lige med det samme.

Jeg nyder min barsel, som nu bliver lidt længere end sædvanligt. Men det er vigtigt for min egen trivsel at få indspark om nogle interessante emner og mødes med andre voksne, hvilket jeg synes er oplagt med IBB netværket. Jeg er sikker på, at det vil gavne mig, når jeg igen skal ud og søge jobs. Og jeg glæder mig meget til at få gang i en karriere – og være MOR!”

Tak for at dele din historie med os, Sarah.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barsel og ledighed