En ny podcast så dagens lys under Stines barsel

Mød Stine Odgaard Ranum. I sin seneste barsel fik hun ideen til en ny podcast.

”At udvikle mig løbende, både fagligt og menneskeligt, giver mig masser af energi. Derfor har det været helt naturligt, at jeg også er fortsat med det under mine barsler.

Under min barsel var det supervigtigt for mig, at de pauser, der var, når barnet sov, ikke kun gik op i vasketøj og andre huslige gøremål. De pauser var mit frikvarter til at blive inspireret.

Et forår præget af corona medførte for mig og min familie et langt ophold i sommerhus i Thy. Det betød tid til refleksion over, hvordan jeg kunne bruge mine kompetencer og undersøge flere perspektiver. Og det var her ideen til min podcast ”Rundt om projektledelse” opstod, og som jeg derfor startede op under min barsel.

Jeg lytter selv til mange podcasts og havde lyst til at lave noget i lydform, så man kan tage læring med på farten. Jeg brugte mit netværk til at sparre med om gode og mindre gode ideer samt forskellige netværksgrupper med stor viden om podcasting.

Jeg eksperimenterede en masse og fandt stille og roligt frem til mit format, så jeg på min måde kommer rundt om projektledelsen helt i øjenhøjde. Jeg har fokus på, at det skal være sjovt hele vejen igennem.

Et tip er at sætte ganske små realistiske målsætninger – et unødigt ekstra tidspres er sjældent godt i en hverdag med små børn.

I podcasten taler jeg med forskellige seje personer om, hvordan vi helt lavpraktisk skaber gode resultater og udvikling i de projekter, vi kaster os over.

Kombinationen af at snakke med nye mennesker og lære noget nyt, og samtidig have masser af tid til baby-hygge, er en form, der har passet mig fantastisk under min barsel.

En glad mor giver en glad baby, så det er vigtigt at huske sig selv under barsel også”.

Stine er nu tilbage i sit faste arbejde som Scrum Master og Chapter Lead i Jyske Bank, men driver stadig podcasten, som du kan læse mere om her.

Vores stifter Anne Sophie Sehested Münster er med i Stines podcast i et afsnit, der udkommer til februar 2021, hvor de taler om, hvordan Anne Sophie stiftede Inspired Beyond Babies lige fra idé til forretning.

Du kan lytte med her: Apple, Google, Spotify.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barselsprojekter