Barslen blev startskuddet til drømmen om at skrive en børnebog

Barslen er mulighedernes land, og rigtig mange barslende forældre finder energi i at bruge perioden til at rykke på ting, de går og drømmer om. Her kan I møde Anne Katrine Boström, der i forbindelse med sin deltagelse i Inspired Beyond Babies’ barselsnetværk, fandt inspirationen til at rykke på en drøm.

Bogen startede som et personligt projekt. Jeg satte mig for at bearbejde og nedskrive nogle af de historier, min far fortalte mig, da jeg var barn. Han var en fantastisk historiefortæller og jeg ville gerne have, at mine egne piger kunne få glæde af hans historier.

Det var inspireret af et oplæg hos Inspired Beyond Babies, at jeg gik i gang med bogen. Og selvom jeg godt har kunnet lide at være på barsel, så var det bare utrolig givende og fedt at få lov af bruge min kreativitet og min faglighed – så dagene ikke kun gik op i barn.

Jeg gik simpelthen mere tilfreds i seng, fordi jeg følte jeg havde udrettet noget – også selvom jeg nogle gange bare havde skrevet en halv time.

Det gav også en tilfredsstillelse, at jeg fandt tid til at gøre noget, jeg egentlig altid gerne har villet, også selvom jeg havde så rigeligt at se til. Så det har været en utrolig lærerig proces og er det stadig.

Og hvor er det fedt at lære noget nyt og at opdage, hvor mange dygtige folk, man har i sit netværk, som gerne hjælper eller kommer med gode råd, hvis bare man tør spørge.

Undervejs havde jeg flere, der læste med, og så voksede projektet. Jeg har selv været dybt involveret i hele udgivelsesprocessen, hvilket har været utroligt lærerigt og noget, jeg helt sikkert skal lave mere af.

Jeg synes det har været enormt givende at være en del af IBB under min barsel af flere grunde. Det har både været fedt at møde en masse søde mennesker, men også at få nogle ekstremt inspirerende og fede oplæg. Derudover har det virkelig inspireret mig til at få afprøvet nogle ting – og til at se på barslen på en ny måde.

Bogen, der hedder ’Ole og bøllerne’ udkom i august sidste år og du kan se den her.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barselsprojekter