Barsel, baby & bog

Helle Rosendahl brugte sin barsel på faglig fordybelse og skrev den bog, hun længe havde haft i tankerne. Helle kom tilbage fra barsel i august 2019 til Microsoft Danmark.

Her fortæller hun med egne ord:

Lad mig slå fast med det samme; Ingen fødsler, børn og barsler er ens eller kan planlægges, men nogle gange har man en idé, der er så stærk, at man er nødt til at føre den ud i livet.

Da jeg blev gravid med barn nummer to, valgte jeg at bruge min barsel til at skrive bogen ’Storytelling, hvad er din fortælling?’.

Jeg havde forberedt en disposition, og selvom jeg ikke arbejdede på bogen hver eneste dag, rykkede det. Derudover delte jeg den med en række personer i mit faglige netværk, der gav konstruktiv feedback. Det gav mig energi, og jeg synes, at det var rart med faglige input.

Bogen er på 100 sider og består af mine egne overvejelser samt seks interviewpersoners indspark til disciplinen storytelling. Herunder en hjerneforsker, der fortæller, hvad der sker i hjernen, når vi formidler vores hovedbudskab via storytelling.

Vi har endnu ikke knækket koden, når det gælder familie og karriere. Derfor mener jeg, at der er behov for at skabe nogle nye fortællinger om karriere, familie og barsel.

Jeg siger til mine børn, at de skal forfølge deres drømme. Det skal vi også huske at gøre, når vi bliver voksne.

Helle Rosendahl er 34 år og har en kommunikationsuddannelse fra CBS. Hun har arbejdet som Storyteller hos Microsoft Danmark, men stiftede i 2020 Storytelling Akademiet.

Ligger du også inde med en god historie, som vi skal dele? Så send os en mail på kb@inspiredbeyondbabies.dk – vi glæder os til at høre fra dig.


Kategori: Barselsprojekter