Til hjemmeside_foredragsbillede (11)

Bedre fremfor mere – Skab en energi-fremmende arbejdsplads

”Vi vil ikke slide mennesker ned! Vi bygger hinanden op som dygtigere rådgivere.”

Dette foredrag er en unik mulighed for at få indsigt i, hvordan du kan skabe en energigivende arbejdsplads, der fremmer både trivsel og produktivitet. Tilmeld dig og få inspiration til at gøre en mærkbar forskel i dit eget arbejdsliv og i din organisation.

Hvordan skaber man et endnu bedre grundlag for at gøre en mærkbar forskel for sine kunder ved at insistere på at være en arbejdsplads, man får energi af at være på? Det vil Anne Katrine Schjønning, CEO hos Molt Wengel, give dig sit svar på, og hun vil give dig indblik i, hvordan de hos Molt Wengel har bevist, at det betaler sig at investere i medarbejdernes mentale trivsel.

Hos Molt Wengel er det at skabe vilkår for mental trivsel og toppræstationer en central del af strategien, og med en række initiativer under overskriften ‘flow’ og ‘fællesskab’ arbejder de sig tættere på virksomhedens ambition. Det har ført til større vækst, højere produktivitet og mindre spildtid.

Og det har betydet, at alle i virksomheden går på weekend fredag kl. 12.00.

Til foredraget får du:

  • Viden om, hvordan en balanceret tilgang til arbejde kan øge din produktivitet, kvalitet og trivsel.
  • Konkrete eksempler på, hvordan Molt Wengel har forandret deres arbejdskultur til fordel for medarbejdernes mentale sundhed.
  • Inspiration til, hvordan du kan implementere lignende strategier i din egen organisation, i dit team eller måske bare for dig selv, for at skabe et mere bæredygtigt arbejdsmiljø.

Om foredragsholderen

Anne Katrine Schjønning er CEO for Molt Wengel med et klart mål: at gøre en mærkbar forskel i byggeriet ved at skabe værdi gennem strategisk og juridisk rådgivning.

Anne Katrine insisterer på, at både medarbejdere og kunder oplever den mærkbare forskel, der er Molt Wengels vision. Med det følger et skarpt fokus på meningsfuldhed og på at bruge tid og ressourcer rigtigt.

Anne Katrines passion ligger i at bygge bro mellem mennesker og ideer for at realisere potentiale og fremme en bæredygtig og regenerativ fremtid. Anne Katrine er drevet af ønsket om at skabe et fællesskab i branchen, hvor innovation, fællesskab og grønne ambitioner går hånd i hånd. Hun inspirerer ved at vise vejen, udfordre normer og nære en kultur, hvor alle stræber efter at bidrage og vokse.

Inden Anne Katrine kom til Molt Wengel, var hun hos Deloitte som management consultant og har en baggrund som Cand.Merc. FIR fra CBS. I 2022 blev hun kåret som årets leder af Djøf.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Live streaming: 80 kr.

(OBS! Nuttet baby-støj kan forekomme)

Prisen giver adgang til live streaming af foredraget via Zoom og materiale fra oplægget.

Det bliver ikke optaget.

Du modtager et link dagen inden.

Dato

Torsdag den 21. august 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 13. august 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.