Elsk dine konflikter

Foredraget

For ledere, ansatte, høvdinge, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

Med humor, skarphed og nærvær sætter Lars Mogensen fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Lars ved, hvordan han kan flytte sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse. Han bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag, og bagefter vil du ønske, at du havde hørt foredraget for mange år siden.

 

Om foredragsholderen

Gennem de sidste 12 år har Lars Mogensen undervist personale, på skoler, i institutioner, kommuner og i erhvervslivet. Derudover er han igangsætter af og underviser på uddannelsen, Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2. Lars Mogensen er certificeret inden for Imago, mentalisering, kommunikation og ledelse. Derudover er han uddannet anlægsgartner, friluftsinstruktør og skolelærer. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper indenfor Kyokushinkai, og arbejdet som dørmand, pædagog på lukkede institutioner, fitnesscoach og leder af stort fitnesscenter.

Lars Mogensen henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand i relationen mennesker imellem, og holder mange foredrag årligt for virksomheder, foreninger og kommuner.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 16. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 7. maj 2018

Sted:
Deloitte, Tværkajen 5, 5000 Odense

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik