Elsk dine konflikter

Foredraget

For ledere, ansatte, høvdinge, servicefolk, selvstændige og andre, der kan trænge til et kærligt, motiverende spark bagi.

Med humor, skarphed og nærvær sætter Lars Mogensen fokus på det, der fylder i din hverdag og giver dig ny ballast, som du kan bruge i dit professionelle og private liv.

Lars ved, hvordan han kan flytte sit publikum fra A til B med humor, historier, eksempler og nærværende indlevelse. Han bruger alle tilgængelige virkemidler i sine foredrag, og bagefter vil du ønske, at du havde hørt foredraget for mange år siden.

 

Om foredragsholderen

Gennem de sidste 12 år har Lars Mogensen undervist personale, på skoler, i institutioner, kommuner og i erhvervslivet. Derudover er han igangsætter af og underviser på uddannelsen, Certificeret Konfliktcoach Level 1 og 2. Lars Mogensen er certificeret inden for Imago, mentalisering, kommunikation og ledelse. Derudover er han uddannet anlægsgartner, friluftsinstruktør og skolelærer. Sideløbende har han haft en karriere på eliteniveau som karatekæmper indenfor Kyokushinkai, og arbejdet som dørmand, pædagog på lukkede institutioner, fitnesscoach og leder af stort fitnesscenter.

Lars Mogensen henvender sig til personale og teams, der arbejder i konfliktfyldt farvand i relationen mennesker imellem, og holder mange foredrag årligt for virksomheder, foreninger og kommuner.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 16. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 7. maj 2018

Sted:
Deloitte, Tværkajen 5, 5000 Odense

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773