Tidligere foredrag

Personlighedstyper - hvordan er du og hvordan er de andre?

Morten Vium

Få indblik i, hvad der driver os som mennesker, og hvordan vi hver især har unikt sammensatte personligheder, som alligevel indeholder en række fællestræk. Lær, hvorfor andre handler og siger, som de gør – og hvordan du kan forholde dig til andre ud fra viden om deres personlighedstype. Du bliver også klogere på dine egne motivationsfaktorer og får stof til eftertanke om, hvordan du bedst kan trække på din unikke personlighed for at trives og opnå det du ønsker.

Jagten på ansvarlig ledelse

Morten Vium

Finanssektoren har været hårdt ramt i det seneste årti, men måske er der ved at ske et etisk normskred på de danske arbejdspladser? En ny CfL-undersøgelse peger på, at danske ledere oplever et krydspres mellem egne ledelsesværdier og krav fra organisationen. Med hvad er ansvarlig ledelse egentlig? Hvorfor sker silencing, og hvad gør det ved os? Vi får besøg af seniorrådgiver hos Cfl Christina Lundsgaard Ottsen, som vil give et forskningsbaseret foredrag om de psykologiske mekanismer, som ligger bag etisk normskred og motiverne for silencing. 

Sted: Vestas

NEUROMARKETING - SÅDAN KOMMUNIKERER DU I HJERNEN

Morten Vium

God kommunikation sætter følelserne i gang hos modtageren; alt fra glæde, sorg og fortvivlelse til magtløshed, respekt og provokation. Uanset hvilken følelse du går efter i din kommunikation, er kilden den samme: Alle følelser bliver skabt i hjernen. Mød ekspert i neuromarketing Anita Lykke Klausen, som benytter viden fra hjerneforskning til at forstå brugeradfærd og forbedre marketingindsatser. 

Sted: ISS

HVORDAN BLIVER BÆREDYGTIGHED OG SAMFUNDSANSVAR RELEVANT FOR KUNDERNE?

Morten Vium

- så det skaber værdi for forretningen? Danske forbrugere taler om bæredygtighed som aldrig før. De ved, at deres egne handlinger kan være med til at trække verden i en mere bæredygtig retning. De siger også igen og igen, at de er villige til at betale mere for bæredygtige produkter. Men hvorfor afspejler det sig så ikke i højere grad i deres forbrugsvaner? Hvad skal der til for, at man som virksomhed kan vinde både forbrugerhjerter og markedsandele gennem en moderne form for bæredygtighed og ansvarlighed? Det vil Nicoline Olesen, Corporate Activist og Partner i konsulentvirksomheden Märk, give svar på.

Sted: Operate

God arbejdslyst

Morten Vium

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Lise Lefevre Olsen, virksomhedskonsulent hos Krifa giver en kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde? Vi kommer til at tale om muligheden for at måle egen arbejdslyst og en debat herom.

Sted: Nordea 

Potentiale, passion og ambitioner tegnet med tusch

Morten Vium

I din barsel cirkulerer tanker og ideer i lind strøm, for du kan mærke, at det ikke er ”lige meget” hvilken vej/beslutning, du tager for dit fremtidige virke – ja, altså udenfor din nuværende vigtige titel som mor eller far. Der er noget, der ulmer i din ubevidsthed, styret af lysten til at ”være mere”. Og det er her i disse tanker, at de spirende frø til at kigge nærmere på, hvad du egentligt kan, ligger.  Med kyndig vejledning fra Mia Sinding Jespersen bliver du gjort opmærksom på dine ”gemte” potentialer, og hvordan du får dine tanker ned på papiret.

Sted: OK a.m.b.a.

Fra vision til virkelighed

Morten Vium

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Sted: ATP

Fremtidens arbejdsplads

Morten Vium

Hør Mille Sjøgren, podcaster af ‘Den Digitale Nomade’, foredragsholder og forfatter til bogen 'Digitale nomader' fortælle om, hvorfor livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv, og hvorfor det både gavner dig, virksomheden og dine medarbejdere. I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt, at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv.

Sted: Salling Group

Storytelling, hvad er din fortælling? 

Morten Vium

Sådan skaber du en autentisk personlig fortælling, der styrker dit personlige brand. ​Helle Rosendahl guider dig til at anvende storytelling, så din fortælling får kant og autenticitet, og du kan indfri dine ambitioner og drømme. Der findes kun én version af dig. Til gengæld kan der findes mange fortællinger om dig. Du får en introduktion til en række praktiske værktøjer, så du kan skabe din egen fortælling. ​

Sted: IBM

Gå vintermørket stærkt i møde

Morten Vium

Bliver du ofte ramt af snot og snue i vintermånederne? Bliver du udfordret over de mange sygedage dine børn har? Er vintertungsind noget du kender til? Så deltag i dette foredrag, som omhandler sundhed og viden samt løsninger til at vedligeholde et stærkt helbred med zoneterapeut og naturmediciner Laila Edsberg.

Sted: Plesner

Offline - forskellen på at leve bevidst i nuet og at eksistere i rutinen

Morten Vium

Speciallæge og bestsellerforfatter Imran Rashid har gjort det til sin mission at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Få indsigt i principperne for et sammenhængende familie- og arbejdsliv i en digital verden.

Lokation: Ingeniørforeningen IDA

Karriere du ikke dør af

Morten Vium

Simone Hyldahl er Karrierementor og ekspert i at spotte - og sætte ord på - det du kan. Simone vil tale om, hvordan man kan have et spændende job OG et liv ved siden af – UDEN at knokle dig selv ihjel. Det ér muligt. Men det kræver, at du tør se dig selv som en kæmpe ressource og forstår, hvordan du kan være en gave for din arbejdsplads. Du vil gå derfra med konkrete ideer til, hvordan du ved at gøre MINDRE kan opnå meget mere.

Lokation: LEGO House

STYRK DIT PERSONLIGE BRAND OG NETVÆRK DIG TIL SUCCES

Morten Vium

Hør Giovanni Niese, Partner i BusinessLinker, tale om, hvad LinkedIn og personlig branding er, hvordan man opbygger et netværk på LinkedIn, hvordan man går fra at være en ”nobody” til en ”somebody”, og hvordan man skal kommunikere sine budskaber effektivt. Du får også gode råd om faldgruberne ved LinkedIn og networking. 

Lokation: TDC Group

 

KULTUREL INTELLIGENS

Morten Vium

Verden er blevet mindre og vi rejser mere end nogensinde før – både privat og professionelt. Diversitet og inklusion har været på agendaen længe, og det er en illusion at tro, at vi mennesker i bund og grund har de samme værdier, og derfor til enhver tid kan leve og arbejde sammen uden misforståelser. Til gengæld er det ret enkelt at blive mere bevidst om sin egen kultur, sine egne ubevidste fordomme og sin kulturelle intelligens, CQ, og dermed blive bedre til at samarbejde og inkludere – både på tværs af nationale og organisationskulturer.

Lokation: Novo Nordisk

Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid

Morten Vium

I dag tillægges hvert valg, vi tager på vores børns vegne, enorm betydning. Amning eller ej? iPad eller ej? Gluten eller ej? Vi er grebet af en forskrækket forestilling om, at forældre alene bestemmer barnets skæbne. Men passer det faktisk? 

Lokation: TDC Group 

SÅDAN FÅR DU SUCCES – SOM FORÆLDER OG I DIN KARRIERE

Morten Vium

Ved du, hvad der egentlig er vigtigt for dig? – og hvordan du får de forskellige områder til at spille sammen til glæde for ikke bare dig, men også dine omgivelser? Vi har fået Troels Brink fra KONKORDIA til at komme og klæde os på til at forstå vores barns og vores egen mentale udvikling, og du bliver bevidst om, hvad der driver dig og hvorfor.

Lokation: DesignIt Aarhus

BESTYRELSESARBEJDE

Morten Vium

Er bestyrelsesarbejde ikke kun for mænd 60+ i jakkesæt med grå manke og en solid CEO-karriere bag sig? Nej! I hvert fald ikke, hvis vi vil skabe vækst i dansk erhvervsliv. Og det vil vi. Og så er der brug for mange flere forskellige profiler i de danske bestyrelser. Kom og hør, hvordan du selv kan komme i gang. Vi har fået Laura Vilsbæk til at komme og give sin erfaring med bestyrelsesarbejde videre.

Lokation: EY Aarhus 

 

TAG DIN PERSONLIGE EFFEKTIVITET TIL ET HELT NYT NIVEAU

Morten Vium

Få en række håndgribelige værktøjer til at nå mere på kortere tid uden at gå på kompromis med din mentale balance. Niels Vium er til daglig ledelseskonsulent og arbejder med ledelsesudvikling på det personlige plan, hvorfor han gennem de seneste 2 år har opbygget Danmarks mest populære podcast indenfor personlig effektivitet.

Lokation: Carlsberg 

 

PUDS KARRIEREKOMPASSET UNDER DIN BARSEL

Morten Vium

Du har sikkert allerede fundet dig selv i gang med en række overvejelser, f.eks.: Hvem er jeg egentlig, når jeg returnerer fra min barsel? Vil jeg stadig det samme, som jeg ville tidligere? Hvad er det i det hele taget for et job, jeg vender tilbage til? Og kan jeg selv gøre noget for at påvirke dette? Hvordan kan jeg under min barsel arbejde på at komme til større klarhed? Hvordan sår jeg de rette frø i forhold til min fremtidige karriere? Osv. Med andre ord: Det skal handle om at indstille dit personlige karrierekompas!

Lokation: Rambøll

Få styr på din ubevidste hjerne - koden til at have det godt og gøre det godt samtidig

Morten Vium

Hør, hvordan du optimalt bruger en hjerne, som i virkeligheden stadig er indrettet til stenalderen, i et moderne liv i 2019 med familie og karriereforløb. Lær koden til den ubevidste hjerne, den som styrer mennesker gennem følelser, så du bliver bevidst om det, som i virkeligheden foregår og derfor kan påvirke det. Når dine hænderne sveder og ordene forsvinder, lige når du skal ”på”, er det fordi stenalderhjernen er på spil. Det er også stenalderhjernen, der styrer hvordan kommunikation, ledelse og samarbejde på jobbet fungerer, ligesom den styrer hjemmeliv, parforhold og forældrerolle. Det vil sige lige indtil, du får styr på at styre den.

Lokation: Fyens Stiftidende

Gør dig fri af powerpoint

Morten Vium

Vil du tage ordet og blyanten tilbage? Blive en god formidler i tale og tegning? Og lære at tale TIL dit publikum, i stedet for at stå med ryggen til dem? Journalist Mie Rasmussen og visuel kommunikatør Mathilde Hvidt giver dig konkrete eksempler og praktiske tegneøvelser, der klæder dig på til at lave målrettede og kreative fremlæggelser.

Lokation: Chr. Hansen

LÆR AF FORSKELLENE PÅ KVINDE- OG MANDEØKONOMI OG FÅ STØRRE ’PLUS PÅ KONTOEN’

Morten Vium

Hvorfor kan vi ikke ’bare’ tale om privatøkonomi? Fordi kvinder og mænd tænker og handler forskelligt, når de skal varetage deres økonomiske interesser, især hvis de lever i et parforhold. I hverdagen ligger vi alle under for usynlige kulturelle handlemønstre, som ofte forhindrer os i at få nok ud af vores penge. Hvorfor er det sådan? Hvilke forskelle er der typisk mellem kvindeøkonomi og mandeøkonomi? Hvordan kommer vi videre, skyder genvej og for mere ud af vores egne penge?

Lokation: COOP

Personlig branding

Morten Vium

Ved du præcist, hvad dit unikke, personlige brand er? Og gør dine kolleger, dit professionelle netværk og din leder det også? Nu du er på barsel og lidt på afstand af din travle arbejdshverdag, kunne det være et oplagt tidspunkt at nærstudere, måske kalibrere og optimere dit brand - og ikke mindst overveje, hvordan du kommer i mål.

Lokation: Cadpeople

Hvad kan dit netværk bruges til? 

Morten Vium

Vi hører ofte networking som et buzzword. Men hvorfor er det at netværke egentlig så vigtigt, og hvad får vi ud af det? Går du også med disse tanker, så glæd dig til, at CEO for CONNECT Denmark, Gitte Hanning Høj. Hun deler sin ekspertise om det at netværke samt giver dig inspiration til, hvordan du kan bruge dit netværk til at skabe merværdi for dig selv og for andre.

Lokation: Schneider Electric

Hvis show er du med i? 

Morten Vium
Er du en af dem, der om 30 år siger ”bare dog jeg havde…”? Executive Advisor Mikkel Jørnvil fra Nordea har ikke opfundet den dybe tallerken, men snakker en masse om de roller, ansvar og muligheder, vi har i vores (arbejds)liv.

Lokation: NCC, Søborg

Tag fat på det svære, der også er det nære

Morten Vium

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn. Det er ikke mange, der har taget stilling til de svære ting som f.eks. hvordan formuen skal fordeles ved skilsmisse eller død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier. Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på. Det vil advokat Annemette Larsen og mediator Anne Buhl give dig svar på. 

Lokation: Nordea, Århus

Generation fremtid

Morten Vium
Tidligere var en ny generation noget, der opstod ca. hvert 20 år. Nu går det en del hurtigere, og man tror næsten, at der er tale om to forskellige racer, hvis man sammenligner en 30-årig med en 18-årig. Og vent så bare til dine egne børn bliver voksne. I dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og din generation og få et smugkig ind i den fremtid, der venter på dine børn. Vil de blive opdraget og overstrålet af robotter og vil de stadig have brug for dig? 
 

Sådan får du mest ud af LinkedIn

Morten Vium

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk, og det er blevet markeds-standarden for, hvor vi har vores netværk digitalt og kan finde oplysninger om hinandens arbejdsliv. Over 2 mio. danskere har en profil, men de fleste er enten passive eller ustrategiske i deres tilgang til at netværke på LinkedIn. LinkedIn-ekspert og underviser Morten Vium giver dig en masse konkrete eksempler, praktiske tips og dos and don'ts.

Lokation: Nordea, København

Ud af hamsterhjulet og ind i livet

Livet udfordrer os: indre og ydre omstændigheder kan gøre, at vi mister lysten, styringen og meningen. Hvordan kan vi som mennesker komme til at leve det liv, der lige netop for dig skaber mening og værdi? Aut. Psykolog og Psykoterapeut Signe M. Hegestand giver dig konkrete redskaber til, at du igen kan tage styringen og tage større lederskab ift at skabe det liv, der skaber mening og glæde.

Lokation: FO Byen, Århus

PERSONLIG UDVIKLING, SUCCES OG STRESS

Giv den gas på en sund måde. Tillad dig selv succes, grip fat i stressen og brug den som momentum. Vi skal dykke ned i den menneskelige biologi og forstå hvorfor vi bliver stressede og hvordan vi kan håndtere den og bruge den sundt og konstruktivt til at opnå succes, både som enkeltperson, familiemenneske og i arbejdslivet. Work-life navigation i stedet for work-balance. Det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi er væk fra vores børn i deres og vores bedste timer...

Lokation: Telia

Ledelse i fremtiden

Erhvervslivet er under forandring og rammerne vi bevæger os i ændrer sig konstant. Flere penge bruges til lederudvikling end noget andet område for læring i virksomheder, men 71% af virksomhederne føler ikke, at deres ledere er i stand til at lede deres organisation ind i fremtiden. Få værktøjerne til at skærpe dine ledelseskompetencer og navigere effektivt i et erhvervsliv i forandring.

Lokation: ISS

Idéer på kommando - bliv kreativ med vilje

Er det sjovt at være kreativ? Det kan det være, men det er mest af alt træning og et bevidst valg. Er alle kreative? Alle kan tænke kreativt. Det handler om at træne sin hjerne så den tænker i lidt andre baner. Og så handler det om, at kigge lidt bagom, hvad der sker, når man får en god idé.

Lokation: Hansgrohe A/S i Århus

CSR - lær at skelne skidt fra kanel

Virksomheder er meget andet end profithungrende og kortsigtede. Og har de ikke være det før, skal de nok til at blive det. Redaktør på CSR.dk Eva Harpøth Skjoldborg delte ud af historier om danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, hvor man lærte skelne skidt fra kanel, og fik ideer til, hvordan du og din arbejdsplads kunne gøre jeres, for at verden også bliver til at være i for de næste generationer.

Lokation: PA Consulting

En stærk og sund autoritet

I dag efterspørges ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder skal være en, man kan stole på og spille bold op ad. En stærk og sund autoritet viser, hvem du er, og hvor du vil hen. Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi blandt dine medmennesker. Evabeth Mønster har mere end 30 års erfaring med ledelsesudvikling, sidder i diverse bestyrelser og DI's Women on Board. Hun giver 7 ideer til, hvordan du opbygger en robust og sund autoritet.

Lokation: Deloitte

Kommunikation behøver ikke være svært

At kommunikere burde være ligetil. Men når man forsøger at balancere arbejde, familie, fritid og parforholdet i en travl hverdag, kan det nogle gange være udfordrende at kommunikere, så man forstår hinanden. Men kommunikation behøver ikke være så svært. Samantha Claire giver dig nemlig værktøjer til at lytte til de signaler du selv og din partner sender og til, hvordan man lærer at håndtere det, der kommer i kølvandet af at være blevet forældre.

Lokation: Abakion

Har du talt med dine kunder, Gunnar?

Fremtidens virksomhed udvikler produkter sammen med kunderne. Den skaber løsninger sammen med brugerne. Ole Witthøfts foredrag handler om brugerinddragelse. Hvad enten du arbejder med projektledelse, salg, er i det offentlige eller private har du brug for, at engagere folkene i din omverden.

Lokation: Deloitte Århus 

Storytelling

De populære radioværter kendt fra bl.a. 'Pressen på P3' og senest 'Tue og Tony på P3' har i et nyt, topmotiverende foredrag sat sig for at fortælle den gode historie videre til dem, der mangler det sidste skub til at dreje i en ny retning, tænke anderledes og tage chancer. Oplev et underholdende og lærerigt foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde, krydret med råd fra nogle af de bedste i radiobranchen.

Lokation: Oticon

Arbejdslivet efter barsel

Du elsker din baby og din familie. Men du er også ret pjattet med dit professionelle liv. Så hvad skal du vælge, når du er færdig med barslen? Og behøver du egentlig vælge? Og hvorfor hulen er det så svært at få dén kabale til at gå op? Det fortæller Lisbeth Odgaard Madsen meget mere om og giver gode råd til, hvordan overgangen fra barsel til arbejde bliver så gnidningsfri som muligt, og hvordan man man godt kan have en karriere og et familieliv - uden at skulle gå på kompromis med nogen af delene.

Lokation: Microsoft

Projektlederen i førersædet

Mange projektledere oplever, at det kan være en svær opgave at sikre fremdriften i deres projekter. Så hvordan kan du som projektleder opnå større indflydelse og dermed sikre udviklingen af projektet? Trine Krarup fortæller, hvordan relationen spiller en central rolle, og du får en køreplan til, hvordan du bedst opbygger frugtbare samarbejdsrelationer med dine vigtigste interessenter. Du får konkrete råd og værktøjer til at styrke din personlige kommunikation og til opbygning af dine arbejdsrelationer.

Lokation: Plesner

Find dine energikilder

Hvad gør man, når man er på barsel med et spædbarn og er lænket til sofaen med en ’lortefod’, der ikke virker. Og desuden har en toårig, en teenagedatter og musikermand på turné? Man tegner! Line Kjeldsen Jensen formåede at vende sin barsel til noget, hvor hun fandt sine energikilder, som dannede grobund for hendes videre arbejde og fremtid. 

Lokation: Deloitte

 

Få dit budskab igennem

Chris Rycroft, kommunikationsekspert og konsulent, giver sit publikum en oplevelse ud over det sædvanlige, når han øser ud af sine guldkorn til, hvordan du kan kommunikere tydligere og med sådan en gennemslagskraft, at modtageren ikke glemmer dig. Du bliver en bevidst formidler og får værktøjer, der kan sikre, at dit budskab skaber værdi hos dine interessenter.

Lokation: Danske Bank

Lean

Ann Møller Svendsen, partner og Lean-ekspert i Lean Akademiet, gennemgår de former for spild, der eksisterer i organisationer og fortæller om Lean principperne, deres oprindelse og teknikkerne bag. Med cases som dit udgangspunkt får du indsigt i Lean som et målbart værktøj, du kan anvende for at effektivisere og strømline arbejdsgange og processer.

Lokation: Pandora

Grafisk facilitering

Susanne Krogh-Hansen, seniorkonsulent i DONG Energy, giver indblik i, hvordan man kan lære at tegne ALT baseret på et visuelt alfabet. Der blev opbygget et visuelt symbolbibliotek, vi lærte hvordan man illustrativt  opsamler pointer, involverer deltagere, skaber overblik og laver visuelle referater. Tegninger simplificerer, tydeliggør og konkretiserer dine budskaber.

Lokation: TDC

Nudging

Morten Sehested Münster, forfatter, foredragsholder og Nudging-ekspert, forklarer fænomenet og giver inspiration og redskaber til at gentænke sin strategi, når man skal implementere forandring. En gennemgang af konkrete og lavpraktiske eksempler på business cases, hvor nudging er blevet anvendt, hvordan det er gjort og med hvilket resultat.

Lokation: COWI

Videndeling

Susie Lynge, CEO i Netværks Akademiet, gav konkret inspiration, øget bevidsthed og enkle værktøjer, som man kan omsætte og bruge i dagligdagen. Kendskab til ens personlige ”netværks-DNA” og en klar viden om, hvordan man bruger sit netværk både internt og eksternt til at nå sine mål – hurtigere, nemmere og mere effektivt. Det giver inspiration til, hvordan man spiller hinanden og sig selv bedre i dagligdagen og skaber øget værdi for virksomheder.

Lokation: Dong Energy

Fremtidens trends

Mette Sillesen er fremtidsforsker og vil tage dig igennem fremtidsforskerens værktøjskasse og lære dig, hvordan du kan bruge metodisk nysgerrighed i dit arbejde og hverdag. Du kommer også på en lille rejse ud på fremtidens arbejdsmarked, som ser fundamentalt anderledes ud end det gør i dag. En tankevækkende formiddag med fokus på trends og egenskaber, du ikke kommer til at kunne leve uden i fremtiden!

Lokation: Future Navigator

Den hele leder

En leder skal kunne besidde en række kompetencer, som man ikke lærer i skolen. Caroline Søeborg Ahlefeldt blander det bedste fra sine egne ledelseserfaringer gennem sit liv og interviews med nogle af landets største ledere. Hvad skaber både effektiv og god ledelse? Og hvornår lærer vi, at ledelse ikke kun handler om ens arbejde, men at vores evner som leder afspejler, hvem man er som menneske i alle livets aspekter?

Lokation: Coloplast

Krigen der aldrig forlader en

Sidsel L. Gregersen, uddannet sprogofficer i pashto, 3 gange udstationeret i Afghanistan og 8 års erfaring i Forsvaret, deler  sine oplevelser, og hvordan hendes valg om at gå ind i Forsvaret ændrede hendes liv på godt og ondt, da krigen aldrig har forladt hende. Heldigvis betyder det også, at lysten til at forandre ting i verden er større end nogensinde. Historien om en pige, der har oplevet krigen i Afghanistan på tæt hold, og hvordan det har præget hendes liv og de valg, hun har truffet.

Lokation: Dong Energy

Giv slip

Leder og præst i uKirke, Thomas Nedergaard, fortæller og fører os igennem udviklingen af Danmarks mest innovative kirke. uKirke på Vesterbro har eksisteret i fire år og er gået fra kirkebænke til sofaer, fra prædiken til reflektion og fra orgel til basforstærker. Hvad er gået tabt undervejs, og hvorfor er det vigtigt at være kirke på nye måder?

Lokation: uKirke

Kunsten at blogge

Blogger og indehaver af Karmamillie, Christina Gettermann Havning, fortæller sin hudløst ærlige historie om at starte blog under barsel med masser af finurlige og inspirerende anekdoter, om at have to små børn, et fuldtidsjob og egen virksomhed. Tips og tricks til, hvordan man kommer godt i gang med at blogge, hvorfor hun ikke kan lade være, og hvordan hendes arbejdsplads giver den fleksbilitet hun har brug for, for at kunne skrive.

Lokation: Microsoft

Disruption med 3D print

3D print teknologien vokser eksplosivt i disse år – og vil ændre den måde vi producerer på. Thürmer Tools har arbejdet med udviklingen af 3D print inden for en årrække. Dels udvikling af værktøjer, men også helt nye printede produkter, som ligger langt fra den fundamentale forretning. Få et indblik i en teknologi, som er i rivende udvikling, når Head of R&D, Ingeborg Holst, og CEO Erik Thürmer fortæller om deres forretning og 3D printets potentiale.

Lokation: Thürmer Tools

UNICEF og FN Byen

UNICEF Danmark åbner dørene op og giver en rundtur i FN byen. Bliv klogere på, hvordan en af verdens største børneorganisationer arbejder og få et inspirerende indblik i, hvordan de samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, hvilken støtte de yder til verdens mest udsatte børn, og hvilken forskel det gør.

Lokation: FN Byen

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik