Samarbejde

Virksomheder

Inspired Beyond Babies tilbydes som et personalegode til virksomheder og deres medarbejdere. For at deltage i vores foredrag og være en del af netværket, skal man altså som udgangspunkt have et arbejdsgiver betalt medlemsskab via virksomheden. Se hvilke firmaer, der allerede har en ordning hos os forneden.

Som samarbejdspartner i Inspired Beyond Babies er I med til at investere i jeres medarbejderes fortsatte udvikling under barsel og tilbyde det som et supplement til babysvømning, rytmik og salmesang.

På den måde bliver barsel ikke bare personligt udviklende, men også en professionel opkvalificering og løftestang, så man kommer styrket tilbage til arbejdspladsen.

Ved at tilbyde Inspired Beyond Babies som et personalegode, sikrer I:

  • styrkede og motiverede medarbejdere, der er klar til at omsætte det, de har lært i praksis
  • fastholdelse af medarbejdere og derigennem potentielt  større kønsdiversitet i ledelseslagene
  • stærk positionering på diversitets- og inklusionsområdet
  • øget employer branding-værdi
  • profilering af virksomheden gennem værtskab og forplejning til netværksmøder

Ønsker I at høre mere om en mulig ordning til jeres medarbejdere, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 5385 5351 eller på mail as@inspiredbeyondbabies.dk.

Foredragsholdere

Vi er konstant på jagt efter spændende foredragsholdere med noget på hjerte, der kan inspirere og fagligt udvikle deltagerne i netværket. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, hvis du mener, at vi kunne være et godt match. Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer i vores valg af foredragsholdere.

Du skal:

  • være ekspert på dit fagområde
  • brænde igennem med dine budskaber
  • have udgivet f.eks. bøger, artikler, metoder eller andre værktøjer inden for dit fagområde, som deltagerne kan tage med sig hjem og fordybe sig i
  • have god gennemslagskraft, der kan få selv babyerne til at spidse ører

Publikummet er nok anderledes, end du måske er vant til, og nogle af dem larmer nok også mere end gennemsnittet, men rammen er dedikerede barslende mænd og kvinder, der hungrer efter fagligt input.

Hvis du mener, du kan rykke dem, så hiv fat i os med det samme på
telefon: +45 5385 5351 eller på mail: as@inspiredbeyondbabies.dk

Samarbejdspartnere

”Hvis du værdsætter at lade dig inspirere fagligt og personligt under din barsel, så er Inspired Beyond Babies en fantastisk mulighed. Under begge mine barsler har jeg deltaget i netværksmøderne, og jeg er kontinuerligt blevet inspireret og motiveret af kompetente og spændende indlægsholdere. Niveauet er højt og indlæggene særdeles interessante og lærerige. Samtidig er det en fornøjelse at møde nye skønne og videnbegærlige mennesker, der som jeg sætter pris på at lære og udvikle sig imens, at man er på barsel. Hvert møde giver stof til eftertanke, og man går beriget derfra. Jeg kan varmt anbefale det.”

Barselsdeltager, Falck

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773