Mindfulness - kunsten at være

Foredraget

At være ansat i dagens erhvervsliv kan til tider være stressende og krævende. Som medarbejder skal man både forholde sig til kollegaer, samarbejdspartnere, kunder, konkurrenter og faglige netværk. Udfordrende arbejdsopgaver, forventninger og konstante deadlines kan skabe frustration, stress og udbrændthed. Derudover skal mange kunne håndtere kunsten at kombinere karriere med familien.

Med mindfulness er det muligt at skabe mere robusthed, klarhed og åbenhed. Alt sammen helt afgørende elementer for at kunne opnå det virksomheden arbejder hen imod. Dette foredrag giver et grundlæggende kendskab til filosofien og teorien omkring mindfulness, og du vil få konkrete værktøjer og øvelser, som du med fordel kan anvende i hverdagen.

MINDFULNESS handler om:

  • Tilstedeværelse og nærvær
  • Effektivitet og åbenhed
  • Ro og parathed
  • Overskud og energi
  • Robusthed og arbejdsglæde
  • Fokus og koncentrationsevne
  • Kreativitet og rummelighed

Om foredragsholderen

Marie Kronquist er en buddhistisk lærer som gennem de sidste 15 år har arbejdet med meditation, stilhed, mental træning og mindfulness. Hun underviser i ind – og udland og gennem årene har hun vejledt og assisteret tusindvis af mennesker. Maries arbejde handler om at skabe velvære, sindsro og bevidsthed.

Maries uddannelsesmæssige baggrund er fra Københavns Universitet og Katmandu Universitet. Derudover har hun gennem flere år fordybet sig i meditation og mindfulness på forskellige skoler og centre rundt omkring i verden.

Hun er en del af det globale buddhistiske Shamballa netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 19. april kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest fredag den 6. april 2018

Sted:
Abakion A/S, Lyngbyvej 2, Vibenshuset, 2100 København Ø.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik