Kvinden bag

Om mig

Nysgerrig, netværksglad og ambitiøs. 3 ord der kendetegner mig og mit drive.

Jeg hedder Anne Sophie Sehested Münster, er 35 år og har to piger Filippa og Fiona. Under mine to barsler har jeg nydt at gå til forskellige barselsaktiviteter så som babyrytmik og babysvømning, men jeg kunne mærke, at jeg manglede noget faglig input og inspiration. Hele mit barslende netværk havde det på samme måde, men med et barn på armen er der ikke så mange tilbud til at understøtte dette behov.

Derfor grundlagde jeg Inspired Beyond Babies.

Barselsnetværket startede som en privat Facebook-gruppe, men voksede sig hurtigt så stor, at jeg kunne se, der var et bredere behov, der ikke blev taget hånd om. Derfor kan konceptet nu tilbydes som et personalegode til virksomheder, og som et barselstilbud til private, der ser barslen som en investering og et udviklingspotentiale.

Jeg har i mange år arbejdet som projektleder og konsulent i større virksomheder og er derfor vant til at facilitere workshops og lede større grupper samt skabe gode relationer på tværs.

Mit mål med IBB er at imødekomme det faglige behov, som mænd og kvinder kan have under deres barsler og bidrage til en indholdsrig orlov. Medlemmerne skal føle, at de rykker sig både personligt og fagligt via de inspirerende og motiverende netværksarrangementer, så de kommer  topmotiveret og styrket tilbage på arbejdspladsen.

Er du nysgerrig på konceptet, skal du være så velkommen til at følge mig og Inspired Beyond Babies på LinkedIn, Instagram og Facebook

"Jeg elskede barslen med min datter, men det var også skønt at blive mindet om, hvem jeg var før, jeg blev mor, stifte bekendtskab med en masse interessante virksomheder og møde så mange spændende mennesker i samme båd som een selv. Jeg blev virkelig inspireret - både personligt og professionelt - og jeg har da også allerede pitchet en ide til ledelsen!"

Barselsdeltager, Coloplast

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2020 © All rights reserved Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik