Kvinden bag

Om mig

Nysgerrig, netværksglad og ambitiøs. 3 ord der kendetegner mig og mit drive.

Jeg hedder Anne Sophie Sehested Münster, er 35 år og har to børn. Jeg har nydt at gå til rytmik, salmesang og babysvømning under mine to barsler, men kunne mærke, at jeg manglede noget mere. Noget faglig input og inspiration samt faglige sparringspartnere. Hele mit barslende netværk havde det på samme måde, men med et barn på armen er der ikke så mange tilbud til at understøtte dette behov.

Derfor grundlagde jeg Inspired Beyond Babies.

Det startede som en privat Facebook-gruppe, men voksede sig hurtigt så stor, at jeg kunne se, der var et bredere behov, der ikke blev taget hånd om. Derfor kan konceptet nu tilbydes som et personalegode til virksomheder.

Jeg har arbejdet i snart 10 år som projektleder og konsulent i større virksomheder og er derfor vant til at facilitere workshops og lede større grupper samt skabe gode relationer på tværs.

Mit mål med IBB er at imødekomme det faglige behov, som mænd og kvinder kan have under deres barsler og inspirere og motivere dem, så de kommer styrket tilbage på arbejdspladsen. De skal føle, at de har rykket sig både personligt og fagligt og fået en indholdsrig barsel, som de kan bruge til noget.

Kontakt

Vil du høre mere om, hvad Inspired Beyond Babies kan gøre for din virksomhed og dine medarbejdere, så endelig giv os et ring.

Telefon: +45 5385 5351
Mail: as@inspiredbeyondbabies.dk

"Jeg elskede barslen med min datter, men det var også skønt at blive mindet om, hvem jeg var før, jeg blev mor, stifte bekendtskab med en masse interessante virksomheder og møde så mange spændende mennesker i samme båd som een selv. Jeg blev virkelig inspireret - både personligt og professionelt - og jeg har da også allerede pitchet en ide til ledelsen!"

Barselsdeltager, Coloplast

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773