Kommunikation behøver ikke være svært

Foredraget

At få arbejde, familien, fritiden og parforholdet til at gå op i en højere enhed, kan nogle gange være udfordrende med ankomsten af et lille nyt familiemedlem. Vi gennemgår følelsmæssige rutsjeture og bliver presset på en måde, som man ikke har oplevet før.

Det er derfor vigtigt nogle gange at stoppe op, mærke efter og lytte til de signaler ens krop og partner sender. For går vores hylster ned, og lærer vi ikke at kommunikere ordentlig med dem omkring os, risikerer man at glide længere og længere væk fra hinanden og kører sololøb.

Samantha Claire er ikke parterapeut og foredraget er ikke en parterapeutisk seance. Men set ud fra et work-life balance-perspektiv ved vi, hvor vigtigt det er, at der er balance i både arbejdslivet og familielivet for, at vi kan udleve vores fulde potentiale. Samantha fokuserer på at genvinde balancen og tilliden til at lytte og lære sine egne og modpartens signaler at kende. Hun trækker på elementer fra Emotional Freedom Technique, Vipassana Meditation, Landmark Education, kommunikation og forskellige shamaniske værktøjer.

Du får værktøjer vedrørende kommunikation og ærlighed, og i løbet af dagen vil du høre om:

  • Skam og skyld
  • Effektiv måder at lytte til vores partnere på
  • Hvordan vi bruger sårbarhed som en styrke, når vi bliver mødre og fædre
  • Metoder til at finde vores kerne og kreativitet på
  • At udforske hvad der skal til for at være autentisk i en verden i konstant forandring

Om foredragsholderen

Samantha Claire er oprindeligt fra Cape Town i Sydafrika og har en baggrund i scenekunst og dans. Hun har boet i London de seneste 16 år, hvor hun har arbejdet med teater og i løbet af de sidste 15 år, har hun studeret og praktiseret Kundalini yoga, dans, psykologi, astrologi, mytologi, shamanisme samt forskellige åndelige og antikke esoteriske lære. Hun er certificeret Kundalini yoga instruktør og skaber af Body Choir; en meditation funderet i bevægelse.

Pratisk information

Dato:
Onsdag den 6. juni kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på engelsk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 28. maj 2018

Sted:
Abakion A/S
Vibenshuset
Lyngbyvej 2
2100 Østerbro

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik