Insights

Arbejder du med inklusion og diversitet, og gerne vil gøre jeres indsats på området endnu mere effektiv? Så er du landet det rette sted. Med dette nyhedsbrev får du nemlig viden og værktøjer til, hvordan du skaber de optimale arbejdsrammer for jeres talenter, når de stifter familie, så I kommer hurtigere i mål med jeres D&I målsætninger.

Få alle resultater fra undersøgelse om jobskifte og barsel

1400 barslende fortæller, hvorfor de skifter job under orlov, hvad der kunne have fået dem til at blive, og hvordan dialog og jobskifte hænger sammen.

Lær, hvordan andre virksomheder gør

Vores medlemmer repræsenterer 200+ forskellige virksomheder rundt om i landet, som alle arbejder med diversitet og inklusion. Lær, hvad de har gjort, hvad der virkede, og hvor de fejlede.

Få indblik i, hvordan du fastholder dine talenter

Med mere end 2000 barslendes udsagn i vores vidensdatabase ved vi, hvad der skal til for, at familiestiftelse bliver en god business case for din virksomhed.

Bliv klogere på, hvad andre virksomheder opnår ved at investere i familiestiftelsesperioden

Gennem personlige interviews får du indblik i, hvordan nogle af Danmarks førende virksomheder opnår deres strategiske mål for kønsdiversitet, fastholdelse og inklusion, når deres talenter stifter familie.

Få facts og data

Vi deler den seneste forskning og studier, der understøtter kønsdiversitets- og inklusionsagendaen – og gør det overskueligt for dig at læse.

Én gang om måneden samler vi det bedste til dig inden for temaerne:

  • Kønsdiversitet
  • Talentudvikling
  • Fastholdelse
  • Talenttiltrækning
  • Inklusion
  • Barsel og familiestiftelse

Tilmeld dig her