Grafisk facilitering

Foredraget

Lær at holde inspirerende møder uden power-points. Lær at skabe overblik over komplekse emner. Lær at tegne en historie til et møde, eller at beskrive et emne eller fag på en simpel måde.

På dette grundlæggende hands-on foredrag i grafisk facilitering får du indblik i metoden og lærer at tegne ALT, baseret på et visuelt alfabet med 12 symboler, som ALLE kan tegne. Du kommer i gang med at opbygge et visuelt symbolbibliotek, du lærer hvordan man opsamler pointer, involverer deltagere, skaber overblik og laver visuelle referater.

Vær parat til at lege og tegne grimt – øvelse gør mester! Du skal tegne, også selvom du måske ikke har tegnet siden du var 13. Det er ikke nødvendigvis pænt og kunstnerisk, men tegninger simplificerer, tydeliggør og konkretiserer.

Om foredragsholderen

Susanne Krogh-Hansen bruger dagtimerne på at arbejde med at skabe IT-løsninger, der har fokus på slutbrugerne. Hun arbejder blandt andet med forandringsledelse, innovation, design thinking, visuel kommunikation og social læring i DONG Energy, hvor hun er ansat som Senior Management Konsulent.

Aftenen og natten (når hun ikke sover) bruger hun på at fotografere, tegne, lave hjemmesider, lege med 3D print og i det hele taget nørde godt og grundigt igennem.

Hun er, hvad man kalder for en kreativ "Tech-afficionado".

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 12. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Tilmelding er lukket, og foredraget er fuldt booket

Lokation:
TDC Group
Teglholmsgade 1
0900 København C

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik