Personlighedstest

Personlighedstest – at skelne skidt fra kanel

Personlighedstest er en central del af arbejdslivet som vi kender det, særligt, hvis du arbejder med headhunting og rekruttering. Derudover anvendes personlighedstest ofte i forbindelse med coaching eller rådgivning generelt.

Men anvendelsen af personlighedstest har også altid været flittigt debatteret. For hvad er skidt og hvad er kanel? Og hvilke ting, skal jeg være obs på, både som den, der anvender tests og som den, der tager testen?

Det skal vi blive meget klogere på efter dette foredrag, hvor Psykolog og ph.d. Troels Gottlieb fortæller om kvalitetsvurderinger, faldgruber og potentialer inden for erhvervsrettede test.

Troels vil i foredraget fokusere på:

  • en uvildigt baseret indsigt i det videnskabelige grundlag af personlighedstest
  • simple tips til at udfordre de mange – og lovligt lovprisende – forhandlere af test

Om foredragsholderen

Troels Gottlieb er partner i Gottlieb & Klewe og har en karriere bag sig i blandt andet Right Management, Region Hovedstaden og senest som seniorrådgiver i CfL med særligt ansvar for lederudvikling.

Troels har ledererfaring både som semiprofessionel håndboldtræner, mellemleder, bestyrelsesformand og for nærværende som censorformand for Psykologi ved universiteterne.

Troels’ særlige fokus har i en årrække været at bygge bro mellem forskning og praksis og at levere ledelses- og HR rådgivning på et evidensbaseret grundlag. Han  er specialistgodkendt i arbejds- og organisationspsykologi, autoriseret psykolog og har en Ph.d. i Personligheds- og Ledelses-effektivitet.

Han er ekstern lektor på CBS samt forfatter til en længere række af bøger, kronikker, populærvidenskabelige artikler og videnskabelige publikationer og har til foredraget sine seneste bog med: “Aben flytter med”

Fysisk foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Foredraget er afholdt. 

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Foredraget er afholdt. 

Dato

Fredag den 28. oktober 2022 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest torsdag den 20. oktober 2022.

Sted

Visma A/S, Gærtorvet 1-5, 1799 København V