Kaare Thomsen

Lær at forhandle

Tænker I nogle gange at jeres forhandlingsteknik godt kunne trænge til et brush-up?

I dette foredrag giver specialist i forhandling, retorik og samtaleteknik Kaare Thomsen jer et kærligt puf og en masse inspiration til at stramme op på metoderne. Han viser jer 5 essentielle værktøjer, som kan gøre jeres performance flere hundrede procent mere effektiv. Og gennem cases viser han hvordan værktøjerne bruges.

I får en brugbar og sjov introduktion til effektiv forhandling, når I skal samarbejde og/eller hjælpe hinanden. I vil få større selvtillid og arbejdsglæde, og ikke mindst bedre resultater og mere tilfredse modpartere.

I får inspiration til at gribe jeres forhandlinger skarpere an så vejen til succes bliver mere indlysende. Arbejder I lidt videre med ideerne, vil I også kunne glæde jer over bedre processer og resultater.

Eksempler på spørgsmål, som drøftes i foredraget er:

  • Hvordan sørger du for at den anden part kommer ind i de tankebaner hvor værdien kan maksimeres?
  • Hvad er de typiske fejl selv erfarne forhandlere næsten altid begår – hvordan undgår du dem?
  • Hvad er det vigtigste rent retorisk? Hvad skal du sige ved bordet, og hvordan skal det lyde?
  • Må man improvisere? Hvad sker der når man handler på sin mavefornemmelse?

Om foredragsholderen

Kaare Thomsen er forfatter, virksomhedsejer og hjælper ledere og medarbejdere med at forhandle skarpere, få budskaber til at virke og forebygge eller håndtere konflikter.

Kaare er grundlægger og leder af virksomheden Gottleben, hvor de arbejder tværfagligt og forskningsbaseret med forhandling, retorik og erhvervspsykologi med mere end to årtiers erfaring i at undervise og rådgive.

Oplægget tager udgangspunkt i Kaares nyeste bog ”Lær at forhandle”, hvor han giver den hurtigste vej til at få tjek på forhandlingens essentielle værktøjer.

Derudover er han også vært på podcasten Negotiators, hvor han jævnligt interviewer andre fagpersoner om forhandlingsteknik og kommunikation.

Foredrag: 280 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Dato

Torsdag den 23. marts 2023 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver i udgangspunktet på dansk, men kan også afholdes på engelsk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 15. marts 2023.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.