Til hjemmeside_foredragsbillede (3)

Brug AI til at finde balance og effektivitet i dit arbejdsliv

Er du allerede nu helt klar over, at du ikke ønsker at komme tilbage til lange arbejdsdage og endeløse to-do-lister? Anita Dalsgaard, med over 10 års erfaring som selvstændig og rådgiver i digital strategi og markedsføring, deler sine hemmeligheder til effektiv tidsstyring i en digitalt forstyrrende tidsalder.

Foredraget giver dig nøglen til personlig effektivitet ved at identificere og prioritere de rette opgaver på det rigtige tidspunkt. Anita viser dig, hvordan du kan skrotte din ineffektive to-do-liste og sikre tid til både udvikling og at nå professionelle og personlige mål.

Et af Anitas favoritværktøjer til at sikre færre arbejdstimer og mere produktiv arbejdstid er kunstig intelligens (AI). Hun viser dig helt lavpraktisk, hvordan AI er hendes vigtigste sidemakker og sparringspartner, som betyder, at hun kan skære arbejdstiden markant ned.

Du vil lære håndgribelige teknikker til at bevare overblikket, automatisere processer og bruge AI til at optimere din arbejdsdag både professionelt og personligt.

Til foredraget vil du:

  • Få inspiration til, hvordan du …
  • Få konkrete redskaber, så du kan …
  • Lære hvordan du på bedste vis be-/udnytter …

Om foredragsholderen

Anita Dalsgaard har ikke kun erfaring som selvstændig, men balancerer også rollen som småbørnsforælder og virksomhedsejer.

Hendes metoder er udviklet og afprøvet over tid, herunder perioder med halvering i arbejdstid og drift både med og uden medarbejdere.

Som rådgiver inden for digital strategi og markedsføring hjælper hun små og mellemstore virksomheder med at opnå succes gennem en holistisk tilgang til markedsføring og drift.

Hendes engagement i at dele viden strækker sig også til udgivelsen af bogen ‘Markedsføring er Kærlighed‘ og oprettelsen af abonnementsplatformen ‘Gør Det Enkelt’.

Fysisk foredrag: 349 kr.

(Inklusiv forplejning)

Har du allerede et medlemskab hos Inspired Beyond Babies, er foredraget selvfølgelig gratis. Du skal blot bruge den kode, du har fået, når du tilmelder dig.

Online foredrag: 80 kr.

Prisen giver adgang til livestreaming via Zoom og materialet fra foredraget.

Foredraget bliver ikke optaget.

Du modtager et link ca. 24 timer før.

Dato

Torsdag den 10. april 2025 kl. 10:00 – 13:00

Sprog

Foredraget bliver afholdt på dansk.

Tilmelding

Først-til-mølle dog senest onsdag den 2. april 2025.

Sted

Vi vender lige straks tilbage med stedet for dagen og lover, at det bliver børnevenligt.