Ta' fat på det svære, der også er det nære

Foredraget

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn.

Det er ikke mange, der har taget stilling til, hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier. Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på.

Det kan være svært at tage fat på svære snakke, fordi vi frygter at skabe en konflikt eller puste liv i gamle problemstillinger. Det gælder, hvad enten vi taler om familiens fremtidige økonomi, konflikter på vores arbejdsplads eller tvister med eksterne samarbejdspartnere.

Det får du med dig fra foredraget:

  • Input, som kan hjælpe dig til at forholde dig konstruktivt til nogle af de svære spørgsmål.
  • Mulighed for at reflektere over din egen families økonomiske og juridiske situation.
  • Inspiration til at tale om konfliktfyldt stof på en konstruktiv og skånsom måde.

Om foredragsholderen

Annemette Larsen er uddannet jurist og advokat. De seneste 10 år har hun arbejdet som advokat, blandt med speciale i familie- og arveret, der omfatter rådgivning om testamenter og ægtepagter, bodelinger, børnesager, ægteskabssager, sager om samlivsophævelse samt behandling af dødsboer.

Annemette har siden 2012 været tilknyttet som fast juridisk rådgiver i Mødrehjælpen, er medlem af Danske Familieretsadvokater og er en del af det faste juridiske team ved Familieiværksætterne i Aarhus Kommune.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 30. april kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest onsdag 22. april 2020

Sted:
TDC, Sletvej 30, 8310 Tranbjerg

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik