Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid

Foredraget

Vi lever i en kultur, hvor hver eneste handling og hvert eneste valg, vi tager på vores børns vegne, tillægges enorm betydning. Amning eller ej? IPad eller ej? Gluten eller ej? Forældrerollen dyrkes måske mere intensivt end nogensinde før, men hvorfor egentlig?

Da Sara Alfort stødte på begrebet “forældredeterminisme”, faldt alt på plads for hende: Vi er grebet af en historisk ny forestilling om, at forældres valg er det eneste, der bestemmer barnets skæbne. Men passer det faktisk? 

Om foredragsholderen

Sara Alfort er forfatter til bogen“Tænk, hvis du ikke afgør dit barns fremtid” og til daglig skribent på den digitale avis Zetland, hvor hun skriver om skole og hverdag og har en livlig dialog med sine mange læsere om alt fra børns læring til folkeskolereformen. Hun er uddannet magister i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og Sorbonne, har to børn, en mand og en hundehvalp.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 29. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest 20. maj 2019

Sted:
TDC Group, Teglholmsgade 1, 0900 København C.

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik