Få styr på din ubevidste hjerne - koden til at gøre det godt og have det godt samtidig

Foredraget

Hør om stenalderhjernen. Bliv bevidst om dit ubevidste sind. Få øje på det underliggende niveau i dine egne og andres følelsesmæssige reaktioner.

Bo Staal er kommunikations-performer vil tage dig med på en rejse i den subtile eller hemmelige del af hjernens verden. Her foregår der mængder af ubevidst kommunikation, noget dit vågne sind ikke opdager, men som alligevel påvirker dig og dem, du skal arbejde sammen med.

Med naturtalent for at illustrere interessante modeller og via ordspil for selv det svære stof, vil Bo inspirere dig, således at du får noget med hjem, som du kan gå direkte ud og bruge. Bl.a. vil du få en dybere forståelse for din egen og andres adfærd og kommunikation, det modvirker stress og styrker dit selvværd. Og lære om 4MAT - modellen - koden til menneskers hjerne - den forskningsbaserede model for hvordan hjernen tager imod kommunikation. Metoden virker 1:1, i grupper samt på skrift og i tale.

Til foredraget inspireres du med:

  • En enkel metode til at vælge de rigtige kampe...og samle sejre i rygsækken
  • En vej til mindfuld sindstilstand på 2 minutter (brug det når du mangler overblikket i en fart)
  • En hjernevenlig prioriteringsguide, som hjælper dig til at holde overblikket, udnytte hjernens ressourcer og få ro i sindet.
    PS det virker også, når du kommer tilbage på jobbet.

Om foredragsholderen

Bo Staal har en række uddannelser inden for pædagogik, coaching og praktisk psykologi og kommunikation. Han er desuden uddannet Master Stresscoach. 

I de sidste 25 år har Bo arbejdet med kommunikation og samarbejde, og lever af at fortælle ledere og medarbejdere, hvordan de skaber bedre resultater i hverdagen via coaching, workshops og sparring.

Bo er Master i 4MAT Training Design (læren om det at lære på hjernens præmisser) og er meget optaget af hjernen, især hvordan den har det med samarbejde og ledelse.

Desuden mestrer Bo NLP på masterniveau, og fordi han har arbejdet med coaching siden før det blev populært, finder du flere lag i hans foredrag, nogle som måske først åbenbarer sig, når du kommer hjem.

Bo har et naturtalent for at lave interessante modeller og lette ordspil ud af selv det svære stof, og ved nogle ting om hjernen, for eksempel at grin og følelsesmæssig kontakt skaber mere effektfuld læring, og han vil drille dig med, at viden kun virker, når du rent faktisk anvender den.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 27. marts kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest fredag den 22. marts 2019

Sted:
Fyens Stiftidende
Banegårdspladsen
5100 Odense C 

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik