Få styr på din stenalderhjerne

Foredraget

Få styr på den ubevidste stenalderhjerne og knæk koden til effektiv kommunikation og positiv stress-styring. Et oplevelsesbaseret foredrag, som viser dig vejen til at anvende din hjernes ressourcer optimalt. Du kommer til at grine af stenalderhjernens finurlige måde at lave benspænd i hverdagen, og du kommer til at opleve det underliggende niveau i menneskets følelsesmæssige reaktioner.

Kommunikations-performer Bo Staal tager dig med på en rejse i den subtile - eller hemmelige - del af hjernens verden. Her foregår der mængder af ubevidst kommunikation, som påvirker dig og dem du lever sammen med - privat og på jobbet. Dit vågne sind opdager intet af hvad stenalderhjernen foretager sig. Altså ikke før du får øje på det. Og det gør du til det her foredrag.

Med naturtalent for at performe, evnen til at illustrere interessante modeller og via levende fortællinger om selv det svære stof, inspirerer Bo dig til at tage netop dét med hjem, som du kan bruge med det samme.

Du får adgang til en dybere forståelse for din egen og andres adfærd og kommunikation. Foredraget er udviklet med afsæt i forskningsbaseret viden om hvordan hjernen tager imod læring og kommunikation. .

Bo´s metoder og teknikker anvendes hver dag af hans kunder til at kommunikere effektivt, modvirke stress og styrke selvværdet.

Til foredraget inspireres du med:

  • En enkel metode til at vælge de rigtige kampe og samle sejre i rygsækken
  • En vej til mindfuld sindstilstand på 2 minutter (brug det når du mangler overblikket i en fart)
  • En hjernevenlig prioriteringsguide, som hjælper dig til at holde overblikket, udnytte hjernens ressourcer og få ro i sindet.
    PS det virker også, når du kommer tilbage på jobbet.

Om foredragsholderen

Bo Staal har en række uddannelser inden for pædagogik, coaching og praktisk psykologi og kommunikation. Han er desuden uddannet Master Stresscoach. 

I de sidste 25 år har Bo arbejdet med kommunikation og samarbejde og har siden 2007 drevet egen virksomhed, hvor han lever af at fortælle ledere og medarbejdere, hvordan de skaber bedre resultater i hverdagen via coaching, workshops og sparring.

Bo er Master i 4MAT Training Design (læren om det at lære på hjernens præmisser) og er meget optaget af hjernen, især hvordan den har det med samarbejde og ledelse.

Desuden mestrer Bo NLP på masterniveau, og fordi han har arbejdet med coaching siden før det blev populært, finder du flere lag i hans foredrag, nogle som måske først åbenbarer sig, når du kommer hjem.

Bo har et naturtalent for at musisk formidling, han laver interessante modeller og lette ordspil ud af selv det svære stof. Han er optaget af, at effektfuld læring opstår ud af følelsesmæssig kontakt, positiv stemning og plads til latter og kreativitet’, og han har udviklet sit foredrag efter netop den opskrift.

Støt en god sag

Alle børn har krav på voksne, der holder af dem. Det oplever de fleste børn og unge hver dag. Men nogle gør ikke. Mentorbarn arbejder for at give danske børnehjemsbørn en bedre fremtid ved at bringe mentorfamilier og børnehjemsbørn sammen i frivillige fællesskaber. Børnene får del i en families helt almindelige hverdag med lektier, sportsaktiviteter, madpakke-smøring mv. De er særlige ramte under corona-krisen og har ikke den mulighed i øjeblikket. Derfor støtter vi Mentorbarn og donerer 50% af omsætningen fra dette foredrag.

Praktisk information

Dato:
Tirsdag den 16. juni kl. 10:00 – 11:30

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest søndag den 14. juni  2020. Webinaret er for ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før webinaret starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted:
Online via Zoom.

Pris

150 kr. (50% af beløbet doneres til Mentorbarn)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til Mentorbarn, kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: 'Mentorbarn'. 

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik