Storytelling

Foredraget

Arbejder I målrettet med at fortælle jeres historier? Tør I tage chancer, tro på at historien bærer, læne jer tilbage og se, hvor det kan føre jer hen? I dette foredrag deler de karismatiske og erfarne radioværter Tue og Tony ud af deres bedste råd til at få skabt den gode historie. Det handler om at insistere på, at det, der er vigtigt og væsentligt, også er det for en svær målgruppe, som måske ikke lige læser avis, ser deadline eller følger med i finanslovsforhandlingerne. Det gælder om at levere hver dag og holde kreativiteten levende.

Foredraget egner sig til alle med et drive, der ønsker at opfinde, tænke nyt, få det bedste ud af pressede situationer og generelt få fuldt udbytte i sin arbejdssituation.

Tue og Tony har spækket foredraget med en masse spændende historiefortælling omkring deres egne oplevelser, som de i et let og humoristisk sprog formidler videre, så publikum undervejs føler sig underholdt, men giver også plads til efterfølgende refleksion.

Om foredragsholderne

Tue og Tony er to mennesker, der kendte hinanden som børn, farede vild som unge og fandt hinanden igen som voksne, blev kollegaer og gode venner. I dag holder de sideløbende med jobbet som radioværter eftertragtede og underholdende foredrag om kreativitet, storytelling og arbejdsglæde. 

Tue Blædel er uddannet journalist fra SDU og London Goldsmiths University med praktik på P4, mens Tony Scott Jakobsen tidligt satte sig til mikrofonen på Universitetsradio og derfra hoppede til DR Ung og P3 med et svinkeærinde på TV2. Tilfældet ville, at de pludselig befandt sig i samme radiostudio, den ene som vært og den anden som nyhedsoplæser. Men kemien var der, og de fandt hurtigt ud af, at de gerne ville gøre tingene på deres egen måde. Dermed blev fundamentet lagt, til det der senere blev til det populære radioprogram Tue og Tony på P3.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 17. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 7. maj 2018

Sted:
Oticon, Kongebakken 9, 2765 Smørum

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik