Gør dig fri af powerpoint

Foredraget

Vil du tage ordet og blyanten tilbage? Blive en god formidler i tale og tegning? Og lære at tale TIL dit publikum, i stedet for at stå med ryggen til dem? Så hør foredraget med selvstændig journalist Mie Rasmussen og visuel kommunikatør Mathilde Hvidt.

De to har sat et fælles mål om at få ryddet ud i lange, kedelige og tekst- og figurtunge PowerPoint-præsentationer.

I foredraget vil du få tips til, hvordan du giver dine fremlæggelser liv, så tilhørerne også kan huske, hvad du har sagt, når de har forladt lokalet. Foredraget er fyldt med konkrete eksempler og praktiske tegneøvelser, der klæder dig på til at lave målrettede og kreative fremlæggelser – med fokus på indholdet og budskaberne i stedet for den skærm, de er skrevet på.

Mie fortæller om målgruppekendskab med eksempler på, hvordan du laver en fremlæggelse, der både sprogligt og indholdsmæssigt er i øjenhøjde med målgruppen. Og Mathilde giver praktiske redskaber til, hvordan du med konkrete og simple tegnekundskaber kan fremlægge selv de mest komplicerede budskaber på et let forståelig måde.

Om foredragsholderne

Mie Rasmussen er uddannet journalist og har 15 års erfaring fra primært TV2 og DR, hvor hun blandt andet har arbejdet på Aftenshowet og som vært på P3. Nu er hun selvstændig og laver PR, podcast og strategisk kommunikationsrådgivning.

Mathilde Hvidt er cand.scient.pol og har arbejdet som blandt andet projektleder i Falck og Digitaliseringsstyrelsen. I dag afholder hun kurser i visuel kommunikation, og hun laver blandt andet illustrerede referater af høringer og konferencer.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 20. marts kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 11. marts 2019

Sted:
Chr. Hansen 
Bøge Allé 10-12
2970 Hørsholm

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik