PowerPoint i verdensklasse

Foredraget

Du har helt sikkert oplevet, og måske endda selv afholdt PowerPoints-præsentationer, der var gennemgribende ineffektive. Det er de fleste nemlig. Heldigvis kan vi relativt enkelt leve op til den omfattende forskning på området og skabe større interesse for vores pointer.

Med træning i denne ”best practice PowerPoint” lærer du, hvordan du effektivt kan understøtte budskabet med enkle virkemidler, der gør, at modtageren holder koncentrationen og rent faktisk tager noget med sig hjem fra præsentationen, hvad end du er sælger, leder, specialist eller noget helt fjerde.

Om foredragsholderen

Kenn L. Hansen er Cand.mag. i Retorik fra Københavns Universitet med speciale i PowerPoint. Han driver på 15. år kursus- og konsulentvirksomheden EPO, som træner medarbejdere på alle niveauer i at kommunikere mere overbevisende.

Nogle kan måske huske Kenn som fra Danmarks fodboldstadions. Han var Superliga dommer i 8 år, indtil han stoppede som Danmarks højest rangerende internationale dommer i 2015 efter at være blevet kåret som Årets dommer i 2012 og 2014. Denne erfaring bruger Kenn på sine kurser og som ofte anvendt taler på konferencer.

Ud over at rådgive danske topledere træner Kenn også alle talere fra TEDxCopenhagen, før de står på scenen til deres livs præsentation. Og så er Kenn forfatter. Han har skrevet bogen "Tænd - præsentationsteknik og PowerPoint i verdensklasse", som giver dig råd og tips til at gøre dine PowerPoint-præsentationer langt, langt bedre. Du vil få mulighed for at købe bogen på dagen til nedsat pris. 

Støt en god sag

'Gadens børn' er en dansk organisation, som dagligt hjælper over 600 indiske gadebørn i Kolkatas slumkvarterer med adgang uddannelse, sundhedsydelser, daglige måltider, tryghed og omsorg. Gennem organisationens projekter, der blandt andet tæller skoler, mobile sundhedsklinikker og et baby- og mødre center, søger organisationen at væbne børnene med redskaberne til at bryde deres sociale arv og skabe en fremtid for dem selv væk fra gaden.
 
Deres arbejde har været tæt på umuligt, siden Indien indførte udgangsforbud den 24. marts som følge af corona, og de har derfor måtte lukke deres skoler, centre og klinikker ned. Børnene er i højrisiko for at dø af sult i denne periode, hvor markeder er lukket ned, og priserne på mad tårnhøje. Derfor donerer vi 50% af beløbet fra foredraget til Gadens Børn, så de kan fortsætte med at bringe mad ud til befolkningen i de slumområder, hvor de arbejder. 

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 25. juni kl. 10:00 – 11:30

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest tirsdag den 23. juni 2020. Webinaret er for åbent ALLE, og man vil få tilsendt et link til Zoom 24 timer før det starter, så hold øje med din mail og dit spam-filter.

Sted: 
Online via Zoom

Pris

150 kr. (50% af beløbet doneres til Gadens Børn)

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Ønsker du at give et yderligere bidrag til 'Gadens børn', kan du sende et beløb via mobilepay til +45 5385 5351 med teksten: 'Gadens børn'. 

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2020 © All rights reserved Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik