Neuromarketing - sådan kommunikerer du i hjernen

Foredraget

God kommunikation sætter følelserne i gang hos modtageren; alt fra glæde, sorg og fortvivlelse til magtløshed, respekt og provokation. Uanset hvilken følelse du går efter i din kommunikation, er kilden den samme: Alle følelser bliver skabt i hjernen.

Det er lidt ligesom kommandovejene på dit tastatur: Du ved, hvilken kombination der skal til for at fremtvinge en bestemt handling. Hjernen fungerer på samme måde, så jo flere af hjernens kombinationer du kender, desto nemmere kan du fremtvinge en bestemt følelse hos modtageren.

Anita Lykke Fetterlein Klausen vil indvie dig i nogle af de bedste kommandoveje. Hun giver et indblik i, hvordan hjernen reagerer på kommunikation, forklarer hvorfor og giver nogle knivskarpe tips til din kommunikation.

Om foredragsholderen

Anita er til daglig rådgiver hos det digitale adfærds- og kommunikationsbureau, Operate. Hun er uddannet cand.ling.merc i international virksomhedskommunikation har specialiseret sig i neuromarketing. Hun er derudover erfaren inden for taktiske virkemidler, som sikrer et effektiv brugerengageret resultat.
 
Anita podcaster og er forfatter til en række fagbøger om marketing, og så sidder hun i Advisory Board for e-mærket.
 

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 22. januar kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 13. januar 2020

Sted:
ISS, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik