Ledelse i fremtiden

Foredraget

Vil du gerne have værktøjerne til at skærpe dine ledelseskompetencer og navigere effektivt i de udfordringer som fremtiden byder? Du vil opnå en bedre forståelse af, hvordan du kan bruge dine medmenneskelige egenskaber, processer og fakta om ledelse til at fremme din karriere. Marc Timmermann vil give indsigt i, hvorfor forståelse af lederadfærd er afgørende for, at du får mulighed for at udleve den karriere, du ønsker dig. Foredraget bliver interaktivt, tankevækkende og inspirerende.

I løbet af timerne, vil vi se nærmere på:

  • Hvilke udfordringer vil ledere fremover blive mødt med?
  • Hvordan integreres en leder effektivt på sit team?
  • Hvordan kan du pro-aktivt forholde dig til ubevidste bias?

Når du går derfra, vil du opleve at have fået kortlagt, hvilke udfordringer der venter, og hvordan du kan overkomme dem, og få den fulde karriereudvikling ud af din tid på barsel.

Om foredragsholderen

Med mere end 20 års ekspertise og konsulenterfaring kombinerer Marc dyb indsigt i den virkelige og operative side af ledelsesudvikling med visionær men højeffektive HR- og Talent Management-løsninger. Før Marc foundede Axiom Consulting Partners Europe, var han leder og administrerende direktør for Den Europæiske Talent Management-afdeling af Hudson Highland Group (NASDAQ HHGP) som medlem af European Executive Team.

Før dette ledede han en HR konsulentpraksis, har været partner hos Ernst & Young i Belgien, gæsteprofessor i ledelse og talentadministration på Vlerick Business School siden 2001 og var den første mandlige formand for Women Leadership-konferencen i Bruxelles.

Han har siden 2007 udført omfattende forskning og designet undervisningsprogrammer om Inklusion og Diversitet. I 2013 blev han udnævnt til Senior Advisor til The European Foundation of Management Development. Marc har en kandidatuddannelse i klinisk psykologi og en ph.d. i Business Administration.

Han har arbejdet med executives og ledere fra Toyota, Pfizer, Ericsson, Deloitte, IKEA, NNE Pharmaplan, Novo Nordisk, Mastercard og mange flere.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 13. september kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på engelsk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest onsdag den 5. september 2018

Sted:
ISS Facility Services A/S
Gyngemose Parkvej 50
2860 Søborg

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik