Hvad det kræver at drive socialøkonomisk virksomhed

Foredraget

Foredraget henvender sig til alle, der gerne vil vide mere om socialøkonomi generelt, og hvordan det kan udføres i praksis.

Hør om stifterne bag den socialøkonomiske virksomhed Zendoo og deres vision, hvad de gør inden for området samt om de skæbner og udfordringer de møder i det daglige.

Med udgangspunkt i aktuelle sociale udfordringer i vores samfund, ser vi på hvordan borgere på kanten kan indgå i arbejdsmæssige sammenhænge med udbytte for begge parter som følge.

Foredraget skal inspirere dig derude til at tænke socialøkonomi ind på din arbejdsplads, og der vil derfor være refleksionsøvelser lagt ind undervejs i foredraget.

Om foredragsholderne

Zendoo er stiftet og bygget op af Sanne Lorenzen og Maria Radoor. Sanne Lorenzen har en baggrund inden for Røde Kors asylarbejde, mens Maria Radoor har arbejdet som projektleder i Middelfart kommune.

At kaste sig ud i at drive virksomhed endda med socialøkonomi som omdrejningspunkt er derfor et helt nyt kapitel for de to kvinder, hvor børn og barsel undervejs i processen også har skullet passes ind.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 23. maj kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest fredag den 17. maj 2019

Sted:
Nordea, Vestre Stationsvej 7, 5000 Odense

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik