God arbejdslyst

Foredraget

 

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening.

Krifas Videncenter for God Arbejdslyst undersøger i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup A/S, hvad der skaber trivsel og motivation i arbejdslivet. Siden 2015 har Krifa hvert år spurgt 2.500 danskere om deres arbejdsliv, og de har fundet ud af, at særligt 7 faktorer har stor indflydelse:

  • Mening
  • Ledelse
  • Balance
  • Mestring
  • Medbestemmelse
  • Kollegaer
  • Resultater

Foredraget indeholder:

  • En kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde?
  • Mulighed for at måle egen arbejdslyst (før man gik på barsel, naturligvis) og en debat herom.

Om foredragsholderen

Lise Lefevre Olsen, arbejder til dagligt som arbejdslystkonsulent i Krifa. Hendes job består i at lave trivselsmålinger, afholde workshops og undervise i trivsel og arbejdslyst i det Østjyske erhvervsliv.

Hun har en baggrund som kandidat i pædagogisk psykologi, hvor især positiv psykologi fangede hendes interesse. Dette teoretiske ståsted er blevet hendes fundament, hvilket kan mærkes i hendes undervisning. Siden 2010 har Lise beskæftiget sig med trivsel på arbejdsmarkedet – både som ansat og som selvstændigt erhvervsdrivende. 

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 18. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest tirsdag den 10. december 2019

Sted: 
Nordea, Sankt Clemens Torv 2-6, 8000 Aarhus C

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik