Giv dit barn den bedste fremtid

Foredraget

Giv dit barn den bedste fremtid allerede nu med de 3 s'er - selvværd, selvtillid og selvkontrol. Foredraget er for dig, som gerne vil vide, hvordan du allerede fra dit barn er spæd kan give ham/hende de rette redskaber til at vokse op som et succesfuldt individ.
 
De mest succesfulde mennesker i verden i dag, er mennesker der har lige dele selvværd, selvtillid og selvkontrol. Og vi kan lige så godt erkende, at det ikke er alle mennesker der får succes i livet, men at der er nogle mennesker, som kommer frem i verden.
 
Forskning viser , at et menneskes intelligenskvotient ingen indvirkning har på om han/hun får succes i livet. Men det har et menneskes selvværd, selvtillid og selvkontrol.
 
De 3 s’er.
 
De 3 s’er har afgørende betydning for, hvor gamle vi bliver, hvor lang en uddannelse vi får, vores kriminelle løbebane, hvor mange trafikuheld vi kommer i, hvornår i livet vi bliver syge, hvor mange partnerskifte vi har, hvor meget tid vi har sammen med vores børn, hvor trygge vores familieforhold er og meget mere.
 
De 3 s’er bliver udviklet i barndommen.
 
Det er gennem interaktion med først forældrene og senere andre mennesker, at et barn får opbygget de 3 s’er. Men det er ikke noget, der sker automatisk. Børn har brug for forældre og andre voksne, der kan støtte dem i deres positive udvikling.
 
Så hvordan støtter du dit barn i denne udvikling? Og hvorfor er det så vigtigt?
 
Det vil Trine Andreasen komme  ind på til foredraget, hvor du også får konkrete eksempler på, hvordan du kan understøtte dit barns udvikling allerede nu.

Om foredragsholderen

Trine Andreassen er uddannet pædagog og har taget en kandidat i pædagogisk psykologi. Det sidste årti har hun beskæftiget sig med børn og familier på alle leder og kanter. Familier med større og mindre vanskeligheder og dermed børn med forskellige slags vanskeligheder.

Læs mere om hendes tilgang til en naturlig opdragelse her: https://www.naturligopdragelse.dk/

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 24. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest onsdag den 17. oktober 2018

Sted:
Væxthuset
Sivmosevænget 2L
5260 Odense

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik