Generation fremtid

Foredraget

Tidligere var en ny generation noget, der opstod ca. hvert 20 år. Nu om dage går det en del hurtigere, og man kan næsten tro, at der er tale om to forskellige racer, hvis man sammenligner en 30-årig med en 18-årig. Og vent så bare til dine egne børn bliver voksne.
 
I dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og din generation og få et smugkig ind i den fremtid, der venter på dine børn. Vil de blive opdraget og overstrålet af robotter, og vil de stadig have brug for dig? 

Om foredragsholderen

Ole Huld er født som generation X’er med en kæmpe samling af kassettebånd og vinylplader, men har som digital frontløber på DR i starten af årtusindet altid haft fingeren på de nye generationers puls og skreget til cheferne, at internettet var kommet for at blive, at mobiltelefonen var det foretrukne device i fremtiden, og at man sagtens kunne satse stort på Virtual Reality.
 
Han har vundet priser for brugerinvolverende projekter om bl.a. københavnske buspassagerer og sønderjyder i alle aldre og har gang på forsøgt at skubbe til fremtiden ved at hoppe på trends og bølger, før de blev mainstream.
 
De senere år har han primært lavet projekter målrettet yngre målgrupper - både den yngre del af Y-generationen samt de herlige lystbårne, innovative, krævende og medskabende digitalt indfødte Generation Z-kids - og har i den sammenhæng erfaret flere ting: For det første, at det er af enorm vigtighed at kende sin målgruppe og skalere sit produkt efter den, men at der samtidig også er nogle ting, der bevarer deres fascination og kerneværdi, på tværs af generationer. 
 
Derhjemme har han tre meget unge Generation Alpha-børn, der bruges som research i forhold til at udpege, hvordan fremtidens forbrugere og medarbejdere udfolder sig.  

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 12. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 3. december 2018

Sted:
Væxthuset, Sivmosevænget 2L, 5260 Odense

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik