Fremtidens arbejdsplads

Foredraget

Hvad er en digital nomade, og kan jeg og mine medarbejdere også blive det? 

Mennesker, der arbejder andre steder end på kontoret, er ifølge flere undersøgelser mere glade og langt mere produktive. Mille Sjøgren er gået hele vejen i remote work livsstilen, men 1-2 dage om ugen kan sagtens skabe mere glæde og produktivitet hos dine medarbejdere. Hun deler ud af sine erfaringer som digital nomade på 7ende år.

Foredraget handler om, hvorfor livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv, og hvorfor det gavner både dig og dine medarbejdere. 

I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt, at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv. 

Om foredragsholderen

Mille Sjøgren har boet 7 år i udlandet, hvoraf hun det seneste år har rejst med rygsæk rundt i hele verden med sin familie (mand og to børn). Hendes børn har gået i online-skole, og hun og hendes mand har haft deres arbejde med under armen i form af en computer og et transportabelt lydstudie. De har boet i Spanien i en årrække og ellers rejst gennem Island, Canada, USA, Costa Rica, Panama, Colombia, Mexico, Cuba, Sydkorea, Japan og Thailand. Her har de haft deres hverdage og eventyr.

Når man lever på den måde, som de har gjort længe, er man digitale nomade. Og det er en voksende bevægelse i hele verden, hvor flere og flere mennesker går sur i hamsterhjulsræset med fast arbejde 9-17, kun afbrudt af alt for korte weekender og ferier. De digitale nomader smider sikkerheden over bord, tilrettelægger deres arbejdsliv, så de blot skal bruge en computer for at tjene penge, og så rejser de ellers ud i verden på eventyr. 

Men hvordan gør man det? Kan vi alle sammen blive digitale nomader, eller er det kun for de få privilegerede? Mille mener helt klart, at mange flere kan leve et mere frigjort liv, som mange mennesker vil synes er interessant. Det er ikke nogen hindring at være ansat i en virksomhed, og netop det vil hun komme med eksempler på i foredraget, der er designet til at inspirere andre til at se, at livet kan leves på mange måder og uden mange af hverdagens begrænsninger. Både for medarbejderen og virksomheden. 

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 31. oktober kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest fredag den 25. oktober 2019

Sted:
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik