Skab forandringer med adfærdsdesign

Foredraget

Adfærdsdesign, eller Nudging, som det ofte bliver kaldt, er populært. Foredraget forklarer fænomenet og giver inspiration og redskaber til at gentænke sin strategi, når man skal implementere forandring.

Morten Münster vil gennemgå konkrete og lavpraktiske eksempler på business cases, hvor nudging er blevet anvendt, hvordan det er gjort og med hvilket resultat. Formidlingen bliver sjov, i øjenhøjde og tankevækkende.

Og som et helt specielt IBB tilbud får du et eksemplar af Mortens første bestseller bog på engelsk 'The Power of Relations' til foredraget.

Glæd dig!

Om foredragsholderen

Morten Münster er grundlægger af The Nudging company. Her opdyrkede han sammen med en masse dygtige kollegaer adfærdsdesign som felt.

Han er forfatter til to bestsellers om adfærd: ‘Personlig indflydelse – den overraskende sandhed om, hvordan man flytter mennesker, holdninger og produkter’ og ‘Jytte fra marketing er desværre gået for i dag’.

Han har arbejdet med at implementere adfærdsdesign i danske og globale virksomheder såsom Novo Nordisk, Nordea, Adidas, Leo Pharma, NATO, Siemens og en lang række offentlige organisationer og interesseorganisationer.

Derudover er Morten Münster fast skribent for Politikken og Børsen, hvor hans populære blog om adfærd er blevet læst af over 100.000 mennesker det seneste år.

Han er en ofte benyttet adfærdsekspert i medierne, fx i Jyllands Posten, Information og Finans.dk, og en efterspurgt foredragsholder. Hans foredrag er lærende, givende og underholdende.

Praktisk information

Dato:
Mandag den 18. juni kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest fredag den 8. juni 2018

Sted:
Nordea, Vestre Stationsvej 7, 5000 Odense C

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik