En stærk og sund autoritet

Foredraget

Ledere skal være nysgerrige, lyttende og give feedback. Ledere med en stærk og sund autoritet har et stort overblik og en klar retning. Det giver dem omkring dig ro til at lykkes med deres opgaver og udvikle det, de er bedst til.

Foredraget har fokus på det, der virker i praksis. Sammen trækker vi paralleller til din hverdag og til de mål, du skal nå. Du bliver en aktiv medspiller i foredraget og udfordret på din ledelse og dit ledelsesprodukt.

Foredraget er konkret med en masse eksempler på andre ledere, som har udviklet en stærk autoritet. De har opnået nye resultater, mindre sygefravær og større arbejdsglæde. Få, ligesom dem, forøget din ledelsesværdi og få overskud til kerneopgaven.

Det får du

Du går hjem med syv ideer til, hvordan du opbygger en stærk og sund autoritet; så du bliver én, som andre vil følge og spille bold opad. Du får en enkelt model, som du kan arbejde med, så du ikke mister din troværdighed, når du møder modstand. Du vil få anerkendt din autoritet, når den er en naturlig del af din ledelse.

Om foredragsholderen

Evabeth Mønster har arbejdet med leder- og organisationsudvikling i 30 år. Været personlig sparringspartner for godt 350 ledere på alle niveauer. Hun har gennemført udviklingsprojekter i mere end 400 virksomheder og modtaget udviklingspriser for vækstskabende resultater. Evabeth sidder i en række bestyrelser og er medlem af DI’s Women On Board.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 29. august kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest onsdag den 22. august 2018

Sted:
Deloitte, Tværkajen 5, 5000 Odense

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik