Den strategiske side af design

Foredraget

Design er så meget mere end æstetiske valg. Det er overvejelser om positionering, principper og strategi. Hvordan arbejder man strategisk med design? Og hvilke metoder ligger der bag? Og hvorfor er de store konsulenthuse begyndt at opkøbe designvirksomheder?

Det og meget mere vil den kreative chef hos Operate forklare og tage dig med på en rejse ind i en designers hoved. Du får en gennemgang af Design Thinking modellens forskellige faser, og hvordan du med fordel kan bruge det på dit arbejde, studie eller noget helt tredje, uden at det bliver tungt og tørt. 

’Alle kan lære at tænke som en designer’ 

Om foredragsholderen

Thomas Simsby er daglig leder af adfærdsbureauet Operates designere og konceptudviklere og en særdeles erfaren Art Director. Thomas har i løbet af sine mange år som udøvende Art Director skabt visuelle identiteter og kampagner for kunder indenfor alle sektorer og på tværs af platforme.
 
Han er uddannet fra Højer Designseminarium i 2003. Han har tidligere været ansat på reklamebureauerne La Familia og Reklamebureauet Os. Thomas har arbejdet med udvikling af kampagner, tv-spots, hjemmesider, identiteter og grafisk materiale for blandt andet Sundhedsstyrelsen, Århus kommune, Danske Sundhedsorganisationers A-kasse og Folkekirkens Nødhjælp.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 22. april kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest tirsdag den 14. april 2020

Sted:
Niras, Sortemosevej 19, 3450 Allerød 

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2020 © All rights reserved Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik