CSR - lær at skelne skidt fra kanel

Foredraget

Virksomheder er meget andet end profithungrende og kortsigtede. Og har de ikke være det før, skal de nok til at blive det. Med de 17 Verdensmål vedtaget af 193 lande, millenials på vej som både medarbejdere og forbrugere, en klimakrise, der allerede nu kan mærkes, og stadig mere lovgivning kommer den private sektor til at spille en helt ny rolle i den globale udvikling. Kom, og hør historier om danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, lær at skelne skidt fra kanel, og få ideer til, hvordan du og din arbejdsplads kan gøre jeres, for at verden også bliver til at være i for de næste generationer. 

Om foredragsholderen

Eva Harpøth Skjoldborg er redaktør på csr.dk, som er Danmarks eneste dedikerede CSR-medie og community, og har arbejdet med CSR i mere end 15 år, tidligere som fastansat hos Novo Nordisk og forsat som freelanceskribent af CSR-rapporter for Mærsk, ISS, Carlsberg og LEGO. 

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 23. august kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 13. august 2018

Sted:
PA Consulting, Göteborg Pl. 1, 2150 København

Pris

250 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette en brugerprofil og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik