Bliv bedre rustet til din næste præstation

Foredraget

Workshoppen er primært baseret på praktiske øvelser, hvor du oplever, hvordan du kan booste dit mentale og fysiske overskud i en præstationssituation. Du får effektive præsentationsredskaber samt gode råd og teknikker til, hvordan du er mere til stede i nuet, bliver mere selvsikker og udviser større gennemslagskraft. Jeg garanterer for masser af dialog, intenst nærvær og grin undervejs.
 
Nøgleord: Non-verbal kommunikation; Autoritet og gennemslagskraft i krop og stemme; Mentalt overskud; Vejrtrækning og bevidst nærvær

Om foredragsholderen

Katrine Josefa Johansen er uddannet Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og sprog fra CBS, og har arbejdet som projekt- og teamleder i en del år, blandt andet i Lægemiddelstyrelsen, Falck Healthcare og på Gentofte Hospital. Derudover har Katrine mere end 15 års erfaring med solosang, korsang og stemmetræning og arbejder i dag som kor- og kirkesanger. Hun er forfatter til to skønlitterære bøger, en digtsamling og en børnebog om talemåder.
 
I 2018 grundlage Katrine Josefa Performance, hvor hun blandt andet underviser studerende, jobsøgende og virksomhedsansatte i performancetræning.

Hun er en del af det globale buddhistiske Shamballa netværk, hvis vision er at vække visdom og medfølelse i det moderne samfund og inspirere til bæredygtighed, venlighed og tapperhed i os selv og verden omkring.

Praktisk information

Dato:
Onsdag den 23. januar kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest onsdag den 16. januar 2019

Sted:
CA A-kassse
Coworking Plus
Kochsgade 31, indgang C, 2.
5000 Odense C

Pris

280 kr. inkl. forplejning (inkluderer dog ikke mad til den lille. Det bedes mor eller far selv sørge for).

Har du allerede et medlemsskab hos Inspired Beyond Babies, er det selvfølgelig gratis. Du skal blot anvende den kode, du har fået fra os, når du tilmelder dig foredraget.

Første gang du tilmelder dig, skal du oprette dig som bruger og indtaste dine oplysninger som angivet.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773