Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted en gang om måneden i Jylland og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. På grund af COVID-19 er vores foredrag i april, maj og juni måned online via Zoom og er åbent for alle - uanset om du er på barsel eller ej.

Når vi kan mødes igen er konceptet tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. 

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

SERVICE EXCELLENCE - VEJEN TIL DEN GODE KUNDERELATION

Hvad giver ekstra værdi for kunden? Og hvordan kommunikerer man til forskellige typer kunder for at give hver individuel kunde den bedste oplevelse? Service Excellence handler om at løfte alle omkring en – om det er ens kollegaer, ens kunder, ens babyer eller ens generelle omverden. Når vi som mennesker gør, hvad vi kan for at hæve vores serviceniveau, bliver der skabt yderligere værdi for dem omkring os. Rådgiver Alexandra Ravn Birger Christensen vil give dig viden og indsigt i, hvordan du kan forbedre og opnå den bedste kundeoplevelse.

Dato: Onsdag den 10. juni 2020
Sted: ONLINE
Støtter: SMILfonden

Få styr på din stenalderhjerne

Hør, hvordan du optimalt bruger en hjerne, som i virkeligheden stadig er indrettet til stenalderen, i et moderne liv i 2020 med familie og karriereforløb. Lær koden til den ubevidste hjerne, den som styrer mennesker gennem følelser, så du bliver bevidst om det, som i virkeligheden foregår og derfor kan påvirke det. Når dine hænderne sveder og ordene forsvinder, lige når du skal ”på”, er det fordi stenalderhjernen er på spil. Det er også stenalderhjernen, der styrer hvordan kommunikation, ledelse og samarbejde på jobbet fungerer, ligesom den styrer hjemmeliv, parforhold og forældrerolle. Det vil sige lige indtil, du får styr på at styre den.

Dato: Tirsdag den 16. juni 2020
Sted: ONLINE
Støtter: Mentorbarn

PowerPoint i verdensklasse

Præsentationer med PowerPoint ender alt for ofte som fremlæggerens talepapir overfyldt med tekst og data, og Corona-overgangen til de virtuelle præsentationer har heller ikke ligefrem forbedret dem. Rådgiver Kenn L. Hansen vil gennemgå verdens bedste måde at lave PowerPoint-præsentationer på og giver praktiske råd til at afvikle dem i den virtuelle genre.

Dato: Torsdag den 25. juni 2020
Sted: ONLINE
Støtter: Gadens Børn

Storkøbenhavn

Ledelse med hjertet

Hør adminsitrerende direktør Mette Stryhn fortælle om, hvordan hun som leder forudser og forebygger sygefravær, stress og demotivation – både hos sine medarbejdere og hos sig selv. Bliv inspireret til balance mellem nutid og fremtid, samarbejde og selvstændighed, åbenhed og fortrolighed, nedbrydning og opbygning. 

Dato: Torsdag den 20. august 2020
Sted: PA Consulting

Bliv bevidst om dine usynlige kompetencer

Har du styr på dine kompetencer? Dem alle sammen?! Tager du det forgivet, at du er god til noget, for det er jo dit job? Kan du sætte ord på dine kompetencer? Lær at blive bevidst om, hvilke kompetencer du sætter i spil og hvornår og ikke mindst, hvordan du kan bruge det til personlig branding. Om det er på jobbet eller bare for din egen skyld.

Dato: Tirsdag den 22. september 2020
Sted:
Lundgrens

Jylland

Sådan skaber du et community af jublende fans

Et af de lækreste business-buzzwords er “community”, men hvad handler det om? Kan alle skabe et, og hvad er det nu lige, man gør, når man har fået et? "Community-nørden" over dem alle Trine Ravnkilde giver dig de 5 største grunde til, at du skal slippe tanken om følgere, og istedet forfølge drømmen om et stærkt community. 

Dato: Tirsdag den 25. august 2020
Sted:
DAHL Advokatfirma

Skab værdi med dit netværk 

Hvad kan et netværk? Hvorfor er networking vigtig? Bruger du dit netværk målrettet? Vi bruger alle networking i forskellige sammenhænge, der bidrager på forskellig vis. F.eks. på dit arbejde, i sportsklubben, festudvalget på børnenes skole, bestyrelsen eller andet. Arbejder du professionelt med dit netværk, opstår spændende inspiration og din vej til nye karrieremuligheder forkortes. Kom og lad dig inspirere af Maj Djurhuus, som selv er en seriøs netværker, og som har stærk erfaring i at lære andre at netværke. Hør om netværksrejsens 4 steps og få konkrete metoder med hjem.

Dato: Tirsdag den 29. september 2020
Sted:
TDC Group

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2020 © All rights reserved Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik