Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Aarhus og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Fra vision til virkelighed

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Dato: torsdag den 21. november 2019
Sted: ATP, Hillerød

Hvordan bliver bæredygtighed og samfundsansvar relevant for kunderne?

- så det skaber værdi for forretningen? Danske forbrugere taler om bæredygtighed som aldrig før. De ved, at deres egne handlinger kan være med til at trække verden i en mere bæredygtig retning. De siger også igen og igen, at de er villige til at betale mere for bæredygtige produkter. Men hvorfor afspejler det sig så ikke i højere grad i deres forbrugsvaner? Hvad skal der til for, at man som virksomhed kan vinde både forbrugerhjerter og markedsandele gennem en moderne form for bæredygtighed og ansvarlighed?

Dato: torsdag den 19. december 2019
Sted: Operate, København

Neuromarketing - sådan kommunikerer du i hjernen

God kommunikation sætter følelserne i gang hos modtageren; alt fra glæde, sorg og fortvivlelse til magtløshed, respekt og provokation. Uanset hvilken følelse du går efter i din kommunikation, er kilden den samme: Alle følelser bliver skabt i hjernen. Mød ekspert i neuromarketing Anita Lykke Klausen, som benytter viden fra hjerneforskning til at forstå brugeradfærd og forbedre marketingindsatser. 

Dato: onsdag den 22. januar 2020
Sted: ISS, Søborg

Skab forandringer der virker

Det er ikke altid lige nemt at få medarbejdere til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe forandring til konkret adfærd? Mød bestseller forfatter, foredragsholder og konsulent Morten Münster og hør, hvordan man bryder en strategi ned til konkret adfærd.  

Dato: tirsdag den 25. februar 2020

Jylland

Potentialer, Passion & Ambitioner – tegnet med tusch

I din barsel cirkulerer tanker og ideer i lind strøm, for du kan mærke, at det ikke er ”lige meget” hvilken vej/beslutning, du tager for dit fremtidige virke – ja, altså udenfor din nuværende vigtige titel som mor eller far. Der er noget, der ulmer i din ubevidsthed, styret af lysten til at ”være mere”. Og det er her i disse tanker, at de spirende frø til at kigge nærmere på, hvad du egentligt kan, ligger.  Med kyndig vejledning fra Mia Sinding Jespersen bliver du gjort opmærksom på dine ”gemte” potentialer, og hvordan du får dine tanker ned på papiret.

Dato: tirsdag den 26. november
Sted: OK, Viby J

God arbejdslyst

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Lise Lefevre Olsen, virksomhedskonsulent hos Krifa giver en kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde? Vi kommer til at tale om muligheden for at måle egen arbejdslyst (før man gik på barsel, naturligvis) og en debat herom.

Dato: onsdag den 18. december
Sted: Nordea, Aarhus C

Silencing - de bevidste og ubevidste mekanismer bag etisk normskred

Finanssektoren har været hård ramt i det seneste årti, men måske er der ved at ske et etisk normskred på de danske arbejdspladser? En ny CfL-undersøgelse peger på, at danske ledere oplever et krydspres mellem egne ledelsesværdier og krav fra organisationen. Med hvad er ansvarlig ledelse egentlig? Hvorfor sker silencing og hvad gør det ved os? Vi får besøg af seniorrådgiver hos Cfl Christina Lundsgaard Ottsen, som vil give et forskningsbaseret foredrag om de psykologiske mekanismer, som ligger bag etisk normskred og motiverne for silencing. 

Dato: onsdag den 29. januar 2020

Personlighedstyper – hvordan er du og hvordan er de andre?

Få indblik i, hvad der driver os som mennesker, og hvordan vi hver især har unikt sammensatte personligheder, som alligevel indeholder en række fællestræk. Lær, hvorfor andre handler og siger, som de gør – og hvordan du kan forholde dig til andre ud fra viden om deres personlighedstype. Du bliver også klogere på dine egne motivationsfaktorer og får stof til eftertanke om, hvordan du bedst kan trække på din unikke personlighed for at trives og opnå det du ønsker.

Dato: onsdag den 26. februar 2020

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik