Foredrag

Porteføljen af foredrag

I Inspired Beyond Babies mødes vi en gang om måneden til et lærerigt foredrag med diverse fageksperter, inspirerende personligheder og erhvervslivets top. Emnerne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at du som deltager bliver beriget og får konkrete metoder og værktøjer med dig hjem, som du kan fordybe dig i, når baby sover.

Læs mere om de spændende foredrag, vi har på programmet, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Læs også om vores tidligere foredrag her.

De eneste betingelser for at deltage er, at du er på barsel og tager din lille med på armen.

Storkøbenhavn

CSR - lær at skelne skidt fra kanel

Virksomheder er meget andet end profithungrende og kortsigtede. Og har de ikke være det før, skal de nok til at blive det. Kom, og hør historier om danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, lær at skelne skidt fra kanel, og få ideer til, hvordan du og din arbejdsplads kan gøre jeres, for at verden også bliver til at være i for de næste generationer.

Dato: torsdag den 23. august

Ledelse i fremtiden

Erhvervslivet er under forandring og rammerne vi bevæger os i ændrer sig konstant. Flere penge bruges til lederudvikling end noget andet område for læring i virksomheder, men 71% af virksomhederne føler ikke, at deres ledere er i stand til at lede deres organisation ind i fremtiden. Få værktøjerne til at skærpe dine ledelseskompetencer og navigere effektivt i et erhvervsliv i forandring.

Dato: torsdag den 13. september 2018
Sted: ISS, Søborg

Personlig udvikling, succes og stress

Giv den gas på en sund måde. Tillad dig selv success, grip fat i stressen og brug den som momentum. Vi skal dykke ned i den menneskelige biologi og forstå hvorfor vi bliver stressede og hvordan vi kan håndtere den og bruge den sundt og konstruktivt til at opnå success, både som enkeltperson, familiemenneske og i arbejdslivet. Work-life navigation i stedet for work-balance. Det skal være sjovt at gå på arbejde, da vi er væk fra vores børn i deres og vores bedste timer.....

Dato: torsdag den 25. oktober 2018

Sådan får du mest ud af LinkedIn

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk, og det er blevet markedsstandarden for, hvor vi har vores netværk digitalt og kan finde oplysninger om hinandens arbejdsliv. Over 2 mio. danskere har en profil, men de fleste er enten passive eller ustrategiske i deres tilgang til at netværke på LinkedIn. LinkedIn-ekspert og underviser Morten Vium giver dig en masse konkrete eksempler, praktiske tips og dos and don'ts.

Dato: torsdag den 22. november 2018

Jylland

Fra følgere til fællesskab - sådan skaber du et community af jublende fans

Et af de lækreste business-buzzwords i 2018 er “community”, men hvad handler det om? Kan alle skabe et, og hvad er det nu lige, man gør, når man har fået et? Trine giver dig de 5 største grunde til, at du skal slippe tanken om følgere, og i stedet forfølge drømmen om et stærkt community. Hun nedbryder de største myter om communities og lærer dig, hvad der i virkeligheden er vigtigt, når du gerne vil skabe et fællesskab om dine budskaber. 

Dato: 22. august 2018
Sted: Nordea, Risskov

Idéer på kommando - bliv kreativ med vilje

Er det sjovt at være kreativ? Det kan det være, men det er mest af alt træning og et bevidst valg. Er alle kreative? Alle kan tænke kreativt. Det handler om at træne sin hjerne så den tænker i lidt andre baner. Og så handler det om, at kigge lidt bagom, hvad der sker, når man får en god idé.
 
Dato: 19. september 2018

Generation fremtid

Tidligere var en ny generation noget, der opstod ca. hvert 20 år. Nu går det en del hurtigere, og man tror næsten, at der er tale om to forskellige racer, hvis man sammenligner en 30-årig med en 18-årig. Og vent så bare til dine egne børn bliver voksne. I dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og din generation og få et smugkig ind i den fremtid, der venter på dine børn. Vil de blive opdraget og overstrålet af robotter og vil de stadig have brug for dig? 
 
Dato: 23. oktober 2018

Ud af hamsterhjulet og ind i livet

Livet udfordrer os: indre og ydre omstændigheder kan gøre, at vi mister lysten, styringen og meningen. Hvordan kan vi som mennesker komme til at leve det liv, der lige netop for dig skaber mening og værdi? Aut. Psykolog og Psykoterapeut Signe M. Hegestand giver dig konkrete redskaber til, at du igen kan tage styringen og tage større lederskab ift at skabe det liv, der skaber mening og glæde. 

Dato: 14. november 2018

Fyn

En stærk og sund autoritet

I dag efterspørges ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder skal være en, man kan stole på og spille bold op ad. En stærk og sund autoritet viser, hvem du er, og hvor du vil hen. Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi blandt dine medmennesker. Få 7 ideer til, hvordan du opbygger en robust og sund autoritet.

Dato: 29. august 2018
Sted: Deloitte, Odense

Fra bevidstløs smalltalk til bevidst netværk

Netværk og relationer er en vigtig valuta, der spiller en større rolle efterhånden som algoritmer og robotter med kunstig intelligens kan overtage en lang række opgaver. Arbejdsmarkedet bliver mere fleksibelt og 25-års jubilæer er efterhånden en sjældenhed. Mennesker, der føler sig særligt heldige, har  det til fælles, at de har et stort netværk. Held handler netop om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – og jo større dit netværk er, desto større er chancerne for, at du befinder dig netop der.

Dato: 26. september 2018

Giv dit barn den bedste fremtid

Giv dit barn den bedste fremtid med de 3 s'er - selvværd, selvtillid og selvkontrol. Foredraget er til dig, der gerne vil vide, hvordan du, som forældre, allerede fra dit barn er spæd kan give ham/hende de rette redskaber til at vokse op som et succesfuldt individ, hvordan du kan støtte dit barn i den positive udvikling, og hvorfor det er så vigtigt. De mest succesfulde mennesker i verden i dag, er mennesker der har lige dele selvværd, selvtillid og selvkontrol.

Dato: 24. oktober 2018

Sådan får du et harmonisk familie- og arbejdsliv

I dette spændende foredrag viser privat familiesundhedsplejerske, familierådgiver og teenage-coach Inge Kristensen dig, hvordan du med kærligt og bevidst forældreskab kan skabe et harmonisk familie- og arbejdsliv, uden skældud og dårlig samvittighed. Du vil blive præsenteret for 3 smutveje, som alle handler om at du skal tage udgangspunkt i dig selv. 

Dato: 15. november 2018

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773