Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Aarhus og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Gå vintermørket stærkt i møde

Bliver du ofte ramt af snot og snue i vintermånederne? Bliver du udfordret over de mange sygedage dine børn har? Er vintertungsind noget du kender til? Så deltag i dette foredrag, som omhandler sundhed og viden samt løsninger til at vedligeholde et stærkt helbred med zoneterapeut og naturmediciner Laila Edsberg.

Dato: torsdag den 19. september 2019
Sted: Plesner, København Ø. 

Storytelling, hvad er din fortælling? 

Sådan skaber du en autentisk personlig fortælling, der styrker dit personlige brand. ​Helle Rosendahl guider dig til at anvende storytelling, så din fortælling får kant og autenticitet, og du kan indfri dine ambitioner og drømme. Der findes kun én version af dig. Til gengæld kan der findes mange fortællinger om dig. Du får en introduktion til en række praktiske værktøjer, så du kan skabe din egen fortælling. ​

Dato: torsdag den 24. oktober 2019
Sted: IBM, Holte

Fra vision til virkelighed

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Dato: torsdag den 21. november
Sted: ATP, Hillerød

Hvordan bliver bæredygtighed og samfundsansvar relevant for kunderne?

- så det skaber værdi for forretningen? Danske forbrugere taler om bæredygtighed som aldrig før. De ved, at deres egne handlinger kan være med til at trække verden i en mere bæredygtig retning. De siger også igen og igen, at de er villige til at betale mere for bæredygtige produkter. Men hvorfor afspejler det sig så ikke i højere grad i deres forbrugsvaner? Hvad skal der til for, at man som virksomhed kan vinde både forbrugerhjerter og markedsandele gennem en moderne form for bæredygtighed og ansvarlighed?

Dato: torsdag den 19. december
Sted: Operate, København

Jylland

Fremtidens arbejdsplads

Hør Mille Sjøgren, podcaster af ‘Den Digitale Nomade’, foredragsholder og forfatter til bogen 'Digitale nomader' fortælle om, hvorfor livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv, og hvorfor det både gavner dig, virksomheden og dine medarbejdere. I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt, at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv. 

Dato: torsdag den 31. oktober
Sted: Salling Group, Brabrand

Potentialer, Passion & Ambitioner – tegnet med tusch

I din barsel cirkulerer tanker og ideer i lind strøm, for du kan mærke, at det ikke er ”lige meget” hvilken vej/beslutning, du tager for dit fremtidige virke – ja, altså udenfor din nuværende vigtige titel som mor eller far. Der er noget, der ulmer i din ubevidsthed, styret af lysten til at ”være mere”. Og det er her i disse tanker, at de spirende frø til at kigge nærmere på, hvad du egentligt kan, ligger.  Med kyndig vejledning fra Mia Sinding Jespersen bliver du gjort opmærksom på dine ”gemte” potentialer, og hvordan du får dine tanker ned på papiret.

Dato: tirsdag den 26. november

God arbejdslyst

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Lise Lefevre Olsen, virksomhedskonsulent hos Krifa giver en kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde? Vi kommer til at tale om muligheden for at måle egen arbejdslyst (før man gik på barsel, naturligvis) og en debat herom.

Dato: onsdag den 18. december
Sted: Nordea, Aarhus C

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik