Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Århus, Odense og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid

I dag tillægges hvert valg, vi tager på vores børns vegne, enorm betydning. Amning eller ej? iPad eller ej? Gluten eller ej? Vi er grebet af en forskrækket forestilling om, at forældre alene bestemmer barnets skæbne. Men passer det faktisk? 

Dato: onsdag den 29. maj 2019
Sted: TDC Group, København

Kulturel Intelligens

Verden er blevet mindre og vi rejser mere end nogensinde før – både privat og professionelt. Diversitet og inklusion har været på agendaen længe, og det er en illusion at tro, at vi mennesker i bund og grund har de samme værdier, og derfor til enhver tid kan leve og arbejde sammen uden misforståelser. Til gengæld er det ret enkelt, at blive mere bevidst om sin egen kultur, sine egne ubevidste fordomme og sin kulturelle intelligens, CQ, og dermed blive bedre til at samarbejde og inkludere – både på tværs af nationale og organisationskulturer.

Dato: torsdag den 13. juni 2019
Sted: Novo Nordisk, Bagsværd

Offline - forskellen på at leve bevidst i nuet og at eksistere i rutinen

Speciallæge og bestsellerforfatter Imran Rashid har gjort det til sin mission at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Få indsigt i principperne for et sammenhængende familie- og arbejdsliv i en digital verden.

Dato: tirsdag den 27. august 2019
Sted: IDA, København V

Gå vintermørket stærkt i møde

Bliver du ofte ramt af snot og snue i vintermånederne? Bliver du udfordret over de mange sygedage dine børn har? Er vintertungsind noget du kender til? Så deltag i dette foredrag, som omhandler sundhed og viden samt løsninger til at vedligeholde et stærkt helbred med zoneterapeut og naturmediciner Laila Edsberg.

Dato: torsdag den 19. september 2019

Jylland

Sådan får du succes – som forældre og i din karriere

Ved du, hvad der egentlig er vigtigt for dig? – og hvordan du får de forskellige områder til at spille sammen til glæde for ikke bare dig, men også dine omgivelser? Vi har fået Troels Brink fra KONKORDIA til at komme og klæde os på til at forstå vores barns og vores egen mentale udvikling, og du bliver bevidst om, hvad der driver dig og hvorfor.

Dato: tirsdag den 28. maj 2019
Sted: DesignIt, Aarhus C

Styrk dit personlige brand og netværk dig til succes

Giovanni Niese, Partner i BusinessLinker, vil blandt andet tale om, hvad LinkedIn og personlig branding er, hvordan man opbygger et netværk på LinkedIn, hvordan man går fra at være en ”nobody” til en ”somebody” og hvordan man skal kommunikere sine budskaber effektivt. Derudover vil Giovanni give gode råd om faldgruberne ved LinkedIn og networking. 

Dato: torsdag den 27. juni 2019
Sted: TDC, Tranbjerg

Karriere du ikke dør af

Simone Hyldahl er Karrierementor og ekspert i at spotte - og sætte ord på - det du kan. Simone vil tale om, hvordan man kan have et spændende job OG et liv ved siden af – UDEN at knokle dig selv ihjel. Det ér muligt. Men det kræver, at du tør se dig selv som en kæmpe ressource og forstår, hvordan du kan være en gave for din arbejdsplads. Du vil gå derfra med konkrete ideer til, hvordan du ved at gøre MINDRE kan opnå meget mere.

Dato: mandag den 26. august 2019
Sted: Lego House, Billund

Fra vision til virkelighed

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Dato: onsdag den 25. september

Fyn

Hvad det kræver at drive socialøkonomisk virksomhed

Socialøkonomi er ikke langhåret og besværligt at gå i gang med. Kom og hør nærmere om stifterne bag den socialøkonomiske virksomhed Zendoo og deres måde at gribe socialøkonomi an på - fra det daglige praktiske plan til det mere forretningsmæssige, hvor de fortæller om socialøkonomi hele vejen ned i værdikæden.

Dato: torsdag den 23. maj 
Sted: Nordea, Odense C.

Skab værdi med dit netværk

Hvad kan et netværk? Hvorfor er networking vigtig? Bruger du dit netværk målrettet? Vi bruger alle networking i forskellige sammenhænge, der bidrager på forskellig vis. F.eks. på dit arbejde, i sportsklubben, festudvalget på børnenes skole, bestyrelsen eller andet. Arbejder du professionelt med dit netværk, opstår spændende inspiration og din vej til nye karrieremuligheder forkortes. Kom og lad dig inspirere af Maj Djurhuus, som selv er en seriøs netværker, og som har stærk erfaring i at lære andre at netværke. Hør om netværksrejsens 4 steps og få konkrete metoder med hjem.

Dato: onsdag den 19. juni 

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights Reserved. Inspired Beyond Babies