Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Aarhus og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Skab forandringer der virker

Det er ikke altid lige nemt at få medarbejdere til at udleve en specifik adfærd i en virksomhed eller organisation. Men hvorfor gøres der egentlig ikke bare, som der bliver sagt? Og hvordan kommer vi fra ønsket om at skabe forandring til konkret adfærd? Mød bestseller forfatter, foredragsholder og konsulent Morten Münster og hør, hvordan man bryder en strategi ned til konkret adfærd.  

Dato: tirsdag den 25. februar 2020
Sted: Codan, København V.

God arbejdslyst

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Mette Kops Kronback, virksomhedskonsulent hos Krifa, giver en kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde? Vi kommer til at tale om muligheden for at måle egen arbejdslyst og en debat herom.

Dato: torsdag den 19. marts 2020
Sted: Lundgrens

Den strategiske side af design

Design er så meget mere end æstetiske valg. Det er overvejelser om positionering, principper og strategi. Hvordan arbejder man strategisk med design? Og hvilke metoder ligger der bag? Og hvorfor er de store konsulenthuse begyndt at opkøbe designvirksomheder?Det og meget mere vil den kreative chef hos Operate Thomas Simsby forklare mere om og tage dig med på en rejse ind i en designers hoved.

Dato: onsdag den 22. april 2020

Feedback – fra sur pligt til læringskultur

Feedback er nødvendigt for et hvert medlem af en organisation, lige fra øverste chef til fejedrengen. Nødvendigt for at trives og udvikle sig både professionelt og personligt. Mange mennesker har dog svært ved at give og modtage den feedback, som de har behov for. Rådgiver Morten Melby vil give dig viden og indsigt, som vil gøre dig i stand til at møde feedbacksituationer med fornyet mod.

Dato: onsdag den 27. maj 2020

Jylland

Silencing - de bevidste og ubevidste mekanismer bag etisk normskred

Finanssektoren har været hårdt ramt i det seneste årti, men måske er der ved at ske et etisk normskred på de danske arbejdspladser? En ny CfL-undersøgelse peger på, at danske ledere oplever et krydspres mellem egne ledelsesværdier og krav fra organisationen. Med hvad er ansvarlig ledelse egentlig? Hvorfor sker silencing, og hvad gør det ved os? Vi får besøg af seniorrådgiver hos Cfl Christina Lundsgaard Ottsen, som vil give et forskningsbaseret foredrag om de psykologiske mekanismer, som ligger bag etisk normskred og motiverne for silencing. 

Dato: onsdag den 29. januar 2020
Sted: Vestas, Aarhus N

Personlighedstyper – hvordan er du og hvordan er de andre?

Få indblik i, hvad der driver os som mennesker, og hvordan vi hver især har unikt sammensatte personligheder, som alligevel indeholder en række fællestræk. Lær, hvorfor andre handler og siger, som de gør – og hvordan du kan forholde dig til andre ud fra viden om deres personlighedstype. Du bliver også klogere på dine egne motivationsfaktorer og får stof til eftertanke om, hvordan du bedst kan trække på din unikke personlighed for at trives og opnå det du ønsker.

Dato: onsdag den 26. februar 2020
Sted: Dansk Magisterforening, Aarhus C. 

Skab værdi med dit netværk

Hvad kan et netværk? Hvorfor er networking vigtig? Bruger du dit netværk målrettet? Vi bruger alle networking i forskellige sammenhænge, der bidrager på forskellig vis. F.eks. på dit arbejde, i sportsklubben, festudvalget på børnenes skole, bestyrelsen eller andet. Arbejder du professionelt med dit netværk, opstår spændende inspiration og din vej til nye karrieremuligheder forkortes. Kom og lad dig inspirere af Maj Djurhuus, som selv er en seriøs netværker, og som har stærk erfaring i at lære andre at netværke. Hør om netværksrejsens 4 steps og få konkrete metoder med hjem.

Dato: tirsdag den 24. marts 2020

Ta' fat på det svære, der også er det nære

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn. Det er ikke mange, der har taget stilling til hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Hør advokat Anne Mette Larsen med speciale i familie- og arveret svare på alle de svære, men vigtige tanker man skal gøre sig, når man stifter familie. 

Dato: torsdag den 30. april 2020
Sted: TDC Group, Tranbjerg

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik