Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Aarhus og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Den strategiske side af design

Design er så meget mere end æstetiske valg. Det er overvejelser om positionering, principper og strategi. Hvordan arbejder man strategisk med design? Og hvilke metoder ligger der bag? Og hvorfor er de store konsulenthuse begyndt at opkøbe designvirksomheder?Det og meget mere vil den kreative chef hos Operate Thomas Simsby forklare mere om og tage dig med på en rejse ind i en designers hoved.

Dato: Onsdag den 22. april 2020
Sted: Niras, Allerød

Feedback – fra sur pligt til læringskultur

Feedback er nødvendigt for et hvert medlem af en organisation, lige fra øverste chef til fejedrengen. Nødvendigt for at trives og udvikle sig både professionelt og personligt. Mange mennesker har dog svært ved at give og modtage den feedback, som de har behov for. Rådgiver Morten Melby vil give dig viden og indsigt, som vil gøre dig i stand til at møde feedbacksituationer med fornyet mod.

Dato: Onsdag den 27. maj 2020

SERVICE EXCELLENCE - VEJEN TIL DEN GODE KUNDERELATION

Hvad giver ekstra værdi for kunden? Og hvordan kommunikerer man til forskellige typer kunder for at give hver individuel kunde den bedste oplevelse? Service Excellence handler om at løfte alle omkring en – om det er ens kollegaer, ens kunder, ens babyer eller ens generelle omverden. Når vi som mennesker gør, hvad vi kan for at hæve vores serviceniveau, bliver der skabt yderligere værdi for dem omkring os. Rådgiver Alexandra Ravn Birger Christensen vil give dig viden og indsigt i, hvordan du kan forbedre og opnå den bedste kundeoplevelse.

Dato: Onsdag den 10. juni 2020

God arbejdslyst

Arbejde er en stor del af menneskers liv - vi bruger faktisk halvdelen af vores vågne tid på at arbejde. Derfor skal arbejdslivet helst give mening. Mette Kops Kronback, virksomhedskonsulent hos Krifa, giver en kortlægning af danskernes generelle arbejdslyst. Hvordan har vi det egentlig på arbejde? Kan vi mestre vores arbejdsopgaver? Hvordan er relationen til vores leder? Og føler vi, at vi har nok tid til at kunne levere kvalitet i vores arbejde? Vi kommer til at tale om muligheden for at måle egen arbejdslyst og en debat herom.

Dato: Torsdag den 25. juni 2020
Sted: Lundgrens, Hellerup

Jylland

Ta' fat på det svære, der også er det nære

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn. Det er ikke mange, der har taget stilling til hvordan formuen skal fordeles ved samlivsophævelse/skilsmisse eller ved død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Hør advokat Anne Mette Larsen med speciale i familie- og arveret svare på alle de svære, men vigtige tanker man skal gøre sig, når man stifter familie. 

Dato: Torsdag den 30. april 2020
Sted: TDC Group, Tranbjerg

Strategisk talentudvikling

Dette foredrag sætter fokus på, hvordan virksomheder spotter talent, og hvordan vi skaber de bedste rammer for talentudvikling. I sit foredrag uddyber Ahmet Günes de gennemgående problematikker i en talentudvikling, der ikke tager udgangspunkt i organisationens strategi.

Dato: Onsdag den 13. maj 2020
Sted: Krifa, Aarhus N.

Få styr på din stenalderhjerne

Hør, hvordan du optimalt bruger en hjerne, som i virkeligheden stadig er indrettet til stenalderen, i et moderne liv i 2020 med familie og karriereforløb. Lær koden til den ubevidste hjerne, den som styrer mennesker gennem følelser, så du bliver bevidst om det, som i virkeligheden foregår og derfor kan påvirke det. Når dine hænderne sveder og ordene forsvinder, lige når du skal ”på”, er det fordi stenalderhjernen er på spil. Det er også stenalderhjernen, der styrer hvordan kommunikation, ledelse og samarbejde på jobbet fungerer, ligesom den styrer hjemmeliv, parforhold og forældrerolle. Det vil sige lige indtil, du får styr på at styre den.

Dato: Tirsdag den 16. juni 2020

Fra følgere til fællesskab - sådan skaber du et community af jublende fans

Et af de lækreste business-buzzwords er “community”, men hvad handler det om? Kan alle skabe et, og hvad er det nu lige, man gør, når man har fået et? "Community-nørden" over dem alle Trine Ravnkilde giver dig de 5 største grunde til, at du skal slippe tanken om følgere, og istedet forfølge drømmen om et stærkt community. 

Dato: Tirsdag den 25. august 2020
Sted: DAHL Advokatfirma

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik