Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Aarhus og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Offline - forskellen på at leve bevidst i nuet og at eksistere i rutinen

Speciallæge og bestsellerforfatter Imran Rashid har gjort det til sin mission at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. Få indsigt i principperne for et sammenhængende familie- og arbejdsliv i en digital verden.

Dato: tirsdag den 27. august 2019
Sted: IDA, København V

Gå vintermørket stærkt i møde

Bliver du ofte ramt af snot og snue i vintermånederne? Bliver du udfordret over de mange sygedage dine børn har? Er vintertungsind noget du kender til? Så deltag i dette foredrag, som omhandler sundhed og viden samt løsninger til at vedligeholde et stærkt helbred med zoneterapeut og naturmediciner Laila Edsberg.

Dato: torsdag den 19. september 2019
Sted: Plesner, København Ø. 

Lær at skrive, så dit publikum elsker dig

Reagerer folk på de tekster, du skriver? Svarer folk på dine mails, bliver dine rapporter eller nyhedsbreve læst – kort sagt: Oplever du den effekt af skrivearbejdet, som det fortjener? Hvis ikke, så skal du ikke lære ’at skrive bedre’. Derimod kan du lære at overbevise med ord. Få de hurtige tricks og gennemtestede metoder fra copywriting, der får dit publikum til at slubre dine tekster i sig med kyndig vejledning fra Kathrine Louise Nielsen.

Dato: torsdag den 24. oktober 2019
Sted: IBM, Holte/Brøndby

Jylland

Karriere du ikke dør af

Simone Hyldahl er Karrierementor og ekspert i at spotte - og sætte ord på - det du kan. Simone vil tale om, hvordan man kan have et spændende job OG et liv ved siden af – UDEN at knokle dig selv ihjel. Det ér muligt. Men det kræver, at du tør se dig selv som en kæmpe ressource og forstår, hvordan du kan være en gave for din arbejdsplads. Du vil gå derfra med konkrete ideer til, hvordan du ved at gøre MINDRE kan opnå meget mere.

Dato: mandag den 26. august 2019
Sted: Lego House, Billund

Fra vision til virkelighed

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Dato: onsdag den 25. september
Sted: Dansk Magisterforening, Aarhus C

Fremtidens arbejdsplads

Hør Mille Sjøgren, 43 år, Voiceover-artist i Millespeak, freelancejournalist, podcaster af ‘Den Digitale Nomade’ og foredragsholder samt stifter af 'Digital Nomad Living' og forfatter til bogen 'Digitale nomader'.  

Foredraget handler om, hvorfor livet som remote medarbejder vil højne din livsglæde, gøre dig langt mere produktiv og hvorfor det både gavner dig og dine medarbejdere. I foredraget vil du blive inspireret til, hvorfor det ikke altid er vigtigt, at du arbejder fra 9-17, og hvorfor det er vigtigt at give sine medarbejdere frihed til at arbejde, når det passer ind i deres liv. 

Dato: torsdag den 31. oktober
Sted: Salling Group, Brabrand

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights Reserved. Inspired Beyond Babies