Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Århus, Odense og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Tag din personlige effektivitet til et helt nyt niveau

Få en række håndgribelige værktøjer til at nå mere på kortere tid uden at gå på kompromis med din mentale balance. Niels Vium er til daglig ledelseskonsulent og arbejder med ledelsesudvikling på det personlige plan, hvorfor han gennem de seneste 2 år har opbygget Danmarks mest populære podcast indenfor personlig effektivitet.

Dato: torsdag den 4. april 2019
Sted: Carlsberg, København

Tænk hvis du ikke afgør dit barns fremtid

I dag tillægges hvert valg, vi tager på vores børns vegne, enorm betydning. Amning eller ej? iPad eller ej? Gluten eller ej? Vi er grebet af en forskrækket forestilling om, at forældre alene bestemmer barnets skæbne. Men passer det faktisk? 

Dato: onsdag den 29. maj 2019
Sted: Zetland, København

Kulturel Intelligens

Verden er blevet mindre og vi rejser mere end nogensinde før – både privat og professionelt. Diversitet og inklusion har været på agendaen længe, og det er en illusion at tro, at vi mennesker i bund og grund har de samme værdier, og derfor til enhver tid kan leve og arbejde sammen uden misforståelser. Til gengæld er det ret enkelt, at blive mere bevidst om sin egen kultur, sine egne ubevidste fordomme og sin kulturelle intelligens, CQ, og dermed blive bedre til at samarbejde og inkludere – både på tværs af nationale og organisationskulturer.

Dato: torsdag den 13. juni 2019
Sted: Novo Nordisk, Bagsværd

Jylland

Puds karrierekompasset under din barsel

Din barsel handler først og fremmest om kvalitetstid med den lille ny. Men derudover er den også en rigtig god anledning til at gøre dig tanker om dit arbejdsliv på den kommende bane. Med andre ord: Det skal handle om at indstille dit personlige karrierekompas! Mads Højmark, chefkonsulent i Djøf , giver dig værktøjer til afklaring af kompetencer, motivation og muligheder.

Dato: tirsdag den 26. marts 2019
Sted: Rambøll, Aarhus N

Bestyrelsesarbejde

Er bestyrelsesarbejde ikke kun for mænd 60+ i jakkesæt med grå manke og en solid CEO-karriere bag sig? Nej! I hvert fald ikke, hvis vi vil skabe vækst i dansk erhvervsliv. Og det vil vi. Og så er der brug for mange flere forskellige profiler i de danske bestyrelser. Kom og hør, hvordan du selv kan komme i gang. Vi har fået Laura Vilsbæk til at komme og give sin erfaring med bestyrelsesarbejde videre.

Dato: onsdag den 24. april 2019
Sted: EY, Aarhus C

Sådan får du succes – som forælder og i din karriere

Ved du, hvad der egentlig er vigtigt for dig? – og hvordan du får de forskellige områder til at spille sammen til glæde for ikke bare dig, men også dine omgivelser? Vi har fået Troels Brink fra KONKORDIA til at komme og klæde os på til at forstå vores barns og vores egen mentale udvikling, og du bliver bevidst om, hvad der driver dig og hvorfor.

Dato: tirsdag den 28. maj 2019
Sted: DesignIt, Aarhus C

Fra "nobody" til "somebody" - styrk dit personlige brand og netværk dig til succes

Giovanni Niese, Partner i BusinessLinker, vil blandt andet tale om, hvad LinkedIn og personlig branding er, hvordan man opbygger et netværk på LinkedIn, hvordan man går fra at være en ”nobody” til en ”somebody” og hvordan man skal kommunikere sine budskaber effektivt. Derudover vil Giovanni give gode råd om faldgruberne ved LinkedIn og networking. 

Dato: torsdag den 27. juni 2019

Fyn

Få styr på din ubevidste hjerne - koden til at gøre det godt og have det godt samtidig

Hør, hvordan du optimalt bruger en hjerne, som i virkeligheden stadig er indrettet til stenalderen, i et moderne liv i 2019 med familie og karriereforløb. Lær koden til den ubevidste hjerne, den som styrer mennesker gennem følelser, så du bliver bevidst om det, som i virkeligheden foregår og derfor kan påvirke det. Når dine hænderne sveder og ordene forsvinder, lige når du skal ”på”, er det fordi stenalderhjernen er på spil. Det er også stenalderhjernen, der styrer hvordan kommunikation, ledelse og samarbejde på jobbet fungerer, ligesom den styrer hjemmeliv, parforhold og forældrerolle. Det vil sige lige indtil, du får styr på at styre den.

Dato: onsdag den 27. marts 2019
Sted: Fyens Stiftidende, Odense C.

Fra vision til virkelighed

Alt for mange har en drøm de gerne vil gøre til virkelighed – engang. Desværre får manglende mod og motivation, eller daglig drift tit lov til at bremse visionerne. Det vil Malene Wilken lave om på! Siden hun første gang realiserede en vild drøm, hun ikke havde forudsætningerne for at føre ud i livet, har Malene inspireret andre til at gøre det samme. 

Dato: tirsdag den 23. april 
Sted: Bonnesen Advokater, Odense

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773