Foredrag

Porteføljen af foredrag

I Inspired Beyond Babies mødes vi en gang om måneden til et lærerigt foredrag med diverse fageksperter, inspirerende personligheder og erhvervslivets top. Emnerne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at du som deltager bliver beriget og får konkrete metoder og værktøjer med dig hjem, som du kan fordybe dig i, når baby sover.

Læs mere om de spændende foredrag, vi har på programmet, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Læs også om vores tidligere foredrag her.

De eneste betingelser for at deltage er, at du er på barsel og tager din lille med på armen.

Storkøbenhavn

Kommunikation behøver ikke være svært

At kommunikere burde være ligetil. Men når man forsøger at balancere arbejde, familie, fritid og parforholdet i en travl hverdag, kan det nogle gange være udfordrende at kommunikere, så man forstår hinanden. Men kommunikation behøver ikke være så svært. Samantha Claire giver dig nemlig værktøjer til at lytte til de signaler du selv og din partner sender og til, hvordan man lærer at håndtere det, der kommer i kølvandet af at være blevet forældre.

Dato: onsdag den 6. juni 2018
Sted: Abakion A/S, Østerbro

CSR - lær at skelne skidt fra kanel

Virksomheder er meget andet end profithungrende og kortsigtede. Og har de ikke være det før, skal de nok til at blive det. Kom, og hør historier om danske virksomheders arbejde med samfundsansvar, lær at skelne skidt fra kanel, og få ideer til, hvordan du og din arbejdsplads kan gøre jeres, for at verden også bliver til at være i for de næste generationer.

Dato: torsdag den 23. august

Ledelse i fremtiden

Erhvervslivet er under forandring og rammerne vi bevæger os i ændrer sig konstant. Flere penge bruges til lederudvikling end noget andet område for læring i virksomheder, men 71% af virksomhederne føler ikke, at deres ledere er i stand til at lede deres organisation ind i fremtiden. Få værktøjerne til at skærpe dine ledelseskompetencer og navigere effektivt i et erhvervsliv i forandring.

Dato: torsdag den 13. september 2018
Sted: ISS, Søborg

Jylland

Har du talt med dine kunder, Gunnar?

Fremtidens virksomhed udvikler produkter sammen med kunderne. Den skaber løsninger sammen med brugerne. Lyt til Ole Witthøfts foredrag, fordi du vil vide mere om brugerinddragelse. Det i sig selv siger en del om, hvem du er. Hvad enten du arbejder med projektledelse, salg, er i det offentlige eller private har du brug for, at engagere folkene i din omverden.

Dato: 13. juni 2018
Sted: Deloitte, Århus

Fra følgere til fællesskab - sådan skaber du et community af jublende fans

Et af de lækreste business-buzzwords i 2018 er “community”, men hvad handler det om? Kan alle skabe et, og hvad er det nu lige, man gør, når man har fået et? Trine giver dig de 5 største grunde til, at du skal slippe tanken om følgere, og i stedet forfølge drømmen om et stærkt community. Hun nedbryder de største myter om communities og lærer dig, hvad der i virkeligheden er vigtigt, når du gerne vil skabe et fællesskab om dine budskaber. 

Dato: 22. august 2018

Idéer på kommando - bliv kreativ med vilje

Er det sjovt at være kreativ? Det kan det være, men det er mest af alt træning og et bevidst valg. Er alle kreative? Alle kan tænke kreativt. Det handler om at træne sin hjerne så den tænker i lidt andre baner. Og så handler det om, at kigge lidt bagom, hvad der sker, når man får en god idé.
 
Dato: 19. september 2018

Generation fremtid

Tidligere var en ny generation noget, der opstod ca. hvert 20 år. Nu om dage går det en del hurtigere, og man kan næsten tro, at der er tale om to forskellige racer, hvis man sammenligner en 30-årig med en 18-årig. Og vent så bare til dine egne børn bliver voksne.
I dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og din generation og få et smugkig ind i den fremtid, der venter på dine børn. Vil de blive opdraget og overstrålet af robotter og vil de stadig have brug for dig? 
 
Dato: 23. oktober 2018

Fyn

Skab forandringer med adfærdsdesign

Obama gør det, Amazon og Google gør det - og en lang række store danske organisationer har fået øjnene op for det. Hvad gør de? De bruger nudging og adfærdsdesign til at ændre  adfærden hos deres kunder, borgere og medlemmer. Tilgangen baserer sig på, at mennesker ikke (altid) er rationelle og at vejen til forandring dermed heller ikke altid er information, uddannelse og argumenter.

Dato: 18. juni 2018

En stærk og sund autoritet

I dag efterspørges ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder skal være en, man kan stole på og spille bold op ad. En stærk og sund autoritet viser, hvem du er, og hvor du vil hen. Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi blandt dine medmennesker. Få 7 ideer til, hvordan du opbygger en robust og sund autoritet.

Dato: 29. august 2018

Fra bevidstløs smalltalk til bevidst netværk

Netværk og relationer er en vigtig valuta, der spiller en større rolle efterhånden som algoritmer og robotter med kunstig intelligens kan overtage en lang række opgaver. Arbejdsmarkedet bliver mere fleksibelt og 25-års jubilæer er efterhånden en sjældenhed. Mennesker, der føler sig særligt heldige, har  det til fælles, at de har et stort netværk. Held handler netop om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – og jo større dit netværk er, desto større er chancerne for, at du befinder dig netop der.

Dato: 26. september 2018

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773