Foredrag

Porteføljen af foredrag

I Inspired Beyond Babies mødes vi en gang om måneden til et lærerigt foredrag med diverse fageksperter, inspirerende personligheder og erhvervslivets top. Emnerne spænder vidt, men fælles for dem alle er, at du som deltager bliver beriget og får konkrete metoder og værktøjer med dig hjem, som du kan fordybe dig i, når baby sover.

Læs mere om de spændende foredrag, vi har på programmet, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Læs også om vores tidligere foredrag her.

De eneste betingelser for at deltage er, at du er på barsel og tager din lille med på armen.

Storkøbenhavn

Sådan får du mest ud af LinkedIn

LinkedIn er et socialt netværk målrettet erhvervslivet. På LinkedIn kan du holde styr på dine kontakter i dit professionelle netværk, og det er blevet markedsstandarden for, hvor vi har vores netværk digitalt og kan finde oplysninger om hinandens arbejdsliv. Over 2 mio. danskere har en profil, men de fleste er enten passive eller ustrategiske i deres tilgang til at netværke på LinkedIn. LinkedIn-ekspert og underviser Morten Vium giver dig en masse konkrete eksempler, praktiske tips og dos and don'ts.

Dato: torsdag den 22. november 2018
Sted: Nordea, København

Hvis show er du med i?

Er du en af dem, der om 30 år siger ”bare dog jeg havde…”, så er det nu, du skal tage baby under armen og troppe op. Ikke fordi Mikkel Jørnvil har opfundet den dybe tallerken til dig – men fordi vi kommer til at snakke en masse om de roller, ansvar og muligheder, vi har i vores (arbejds)liv.

Dato: onsdag den 19. december 2018 
Sted: NCC, Søborg

Netværk og videndeling

Vi hører ofte networking som et buzzword. Men hvorfor er det at netværke egentlig så vigtigt, og hvad får vi ud af det? Går du også med disse tanker, så glæd dig til, at vi får besøg af CEO for CONNECT Denmark, Gitte Hanning Høj. Til foredraget vil hun dele sin ekspertise om det at netværke samt give dig inspiration til, hvordan du kan bruge dit netværk til at skabe merværdi for dig selv og for andre. 

Dato: tirsdag den 22. januar 2019
Sted: Schneider Electric, Ballerup

Lær af forskellene på kvinde- og mandeøkonomi og få større ’Plus på kontoen’

Hvorfor kan vi ikke ’bare’ tale om privatøkonomi? Fordi kvinder og mænd tænker og handler forskelligt, når de skal varetage deres økonomiske interesser, især hvis de lever i et parforhold. I hverdagen ligger vi alle under for usynlige kulturelle handlemønstre, som ofte forhindrer os i at få nok ud af vores penge. Hvorfor er det sådan? Hvilke forskelle er der typisk mellem kvindeøkonomi og mandeøkonomi? Hvordan kommer vi videre, skyder genvej og for mere ud af vores egne penge?

Dato: mandag den 25. februar 2019
Sted: Coop Danmark, Albertslund

Jylland

Tag fat på det svære, der også er det nære

Vi er ikke særlig gode til at tale om det svære, nemlig hvordan vi sikrer vores familie, os selv og vores unger, når vi bliver en familie og får børn. Det er ikke mange, der har taget stilling til de svære ting som f.eks. hvordan formuen skal fordeles ved skilsmisse eller død. Det er heller ikke særlig nemt at tale om, selvom det er yderst relevant for de fleste nybagte forældre. Mange lever nemlig i papirløse forhold eller i sammenbragte familier. Skal sammenbragte børn sikres lige vilkår? Skal der tages særligt hensyn til din samlever på bekostning af særbørn fra tidligere forhold? Spørgsmålene er mange, relevante og svære at svare på. Det vil advokat Annemette Larsen og mediator Anne Buhl give dig svar på. 

Dato: 13. december 2018

Personlig branding

Ved du præcist, hvad dit unikke, personlige brand er? Og gør dine kolleger, dit professionelle netværk og din leder det også? Nu du er på barsel og lidt på afstand af din travle arbejdshverdag, kunne det være et oplagt tidspunkt at nærstudere, måske kalibrere og optimere dit brand - og ikke mindst overveje, hvordan du kommer i mål.
 
Dato: 24. januar 2019

Skab forandringer der virker

Morten Sehested Münster, forfatter, foredragsholder og Nudging-ekspert, forklarer essentielle begreber indenfor adfærdsdesign og giver inspiration og redskaber til at gennemtænke sin strategi, når man skal implementere forandring. Til foredraget tages der udgangspunkt i konkrete og lavpraktiske eksempler på business cases, hvor nudging er blevet anvendt, hvordan det er gjort og med hvilket resultat. 

Dato: 06. februar 2019

Fyn

Generation fremtid

Tidligere var en ny generation noget, der opstod ca. hvert 20 år. Nu går det en del hurtigere, og man tror næsten, at der er tale om to forskellige racer, hvis man sammenligner en 30-årig med en 18-årig. Og vent så bare til dine egne børn bliver voksne. I dette foredrag vil du blive klogere på dig selv og din generation og få et smugkig ind i den fremtid, der venter på dine børn. Vil de blive opdraget og overstrålet af robotter og vil de stadig have brug for dig? 
 
Dato: 12. december 2018
Sted: Væxthuset, Odense

Bliv bedre rustet til din næste præstation

Vil du booste din selvtillid, dit nærvær og dit personlige udtryk? Vil du have mere mentalt overskud og føle dig mere rolig og grounded? Vil du opleve mere gennemslagskraft og energi i din krop og din stemme? Katrine klæder dig på til din næste præstation med øvelser i præsentations- og vejrtrækningsteknik, kropssprog og stemmetræning.
 
Dato: 23. januar 2019
Sted: CA A-kasse, Odense

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773