Foredrag

Konceptet

Når vi mødes i barselsnetværket, finder det sted én gang om måneden i Århus, Odense og København og foregår fra kl. 10:00 til 13:00 hos forskellige virksomheder. 

Konceptet er tilrettelagt, så babyerne er en naturlig del af seancen, og der må mades, pusles og leges. Men der er fokus på deltagerne, jeres tanker og behov for faglig sparring og udvikling.

Et netværksmøde består typisk af:

  • Morgenmad
  • Kort præsentation af værtsvirksomheden
  • Netværksøvelser
  • Foredrag
  • Frokost
  • En kort workshop med fokus på netværkssparring om indhold og praktisk implementering

Læs om alle vores kommende foredrag, og tilmeld dig dem, du har lyst til at blive klogere på. Du kan også tage et smugkig på vores tidligere foredrag her.

Storkøbenhavn

Hvad kan dit netværk bruges til?

Vi hører ofte networking som et buzzword. Men hvorfor er det at netværke egentlig så vigtigt, og hvad får vi ud af det? Går du også med disse tanker, så glæd dig til, at vi får besøg af CEO for CONNECT Denmark, Gitte Hanning Høj. Til foredraget vil hun dele sin ekspertise om det at netværke samt give dig inspiration til, hvordan du kan bruge dit netværk til at skabe merværdi for dig selv og for andre. 

Dato: tirsdag den 22. januar 2019
Sted: Schneider Electric, Ballerup

Lær af forskellene på kvinde- og mandeøkonomi og få større ’Plus på kontoen’

Hvorfor kan vi ikke ’bare’ tale om privatøkonomi? Fordi kvinder og mænd tænker og handler forskelligt, når de skal varetage deres økonomiske interesser, især hvis de lever i et parforhold. I hverdagen ligger vi alle under for usynlige kulturelle handlemønstre, som ofte forhindrer os i at få nok ud af vores penge. Hvorfor er det sådan? Hvilke forskelle er der typisk mellem kvindeøkonomi og mandeøkonomi? Hvordan kommer vi videre, skyder genvej og for mere ud af vores egne penge?

Dato: Tirsdag den 26. februar 2019
Sted: Coop Danmark, Albertslund

Sådan holder du det gode oplæg – med minimal brug af PowerPoint

Vil du tage ordet og blyanten tilbage? Blive en god formidler i tale og tegning? Og lære at tale TIL dit publikum, i stedet for at stå med ryggen til dem? Journalist Mie Rasmussen og visuel kommunikatør Mathilde Hvidt giver dig konkrete eksempler og praktiske tegneøvelser, der klæder dig på til at lave målrettede og kreative fremlæggelser.

Dato: onsdag den 20. marts 2019
Sted: Chr. Hansen, Hørsholm

Tag din personlige effektivitet til et helt nyt niveau

Få en række håndgribelige værktøjer til at nå mere på kortere tid uden at gå på kompromis med din mentale balance. Niels Vium er  til daglig ledelseskonsulent og arbejder med ledelsesudvikling på det personlige plan, hvorfor han gennem de seneste 2 år har opbygget Danmarks mest populære podcast indenfor personlig effektivitet.

Dato: onsdag den 10. april 2019
Sted: Carlsberg, København

Jylland

Personlig branding

Ved du præcist, hvad dit unikke, personlige brand er? Og gør dine kolleger, dit professionelle netværk og din leder det også? Nu du er på barsel og lidt på afstand af din travle arbejdshverdag, kunne det være et oplagt tidspunkt at nærstudere, måske kalibrere og optimere dit brand - og ikke mindst overveje, hvordan du kommer i mål.
 
Dato: torsdag den 24. januar 2019
Sted: Cadpeople, Aarhus C

Skab forandringer der virker

Morten Sehested Münster, forfatter, foredragsholder og Nudging-ekspert, forklarer essentielle begreber indenfor adfærdsdesign og giver inspiration og redskaber til at gennemtænke sin strategi, når man skal implementere forandring. Til foredraget tages der udgangspunkt i konkrete og lavpraktiske eksempler på business cases, hvor nudging er blevet anvendt, hvordan det er gjort og med hvilket resultat. 

Dato: onsdag den 6. februar 2019
Sted: PwC, Aarhus C

Puds karrierekompasset under din barsel

Din barsel handler først og fremmest om kvalitetstid med den lille ny. Men derudover er den også en rigtig god anledning til at gøre dig tanker om dit arbejdsliv på den kommende bane. Med andre ord: Det skal handle om at indstille dit personlige karrierekompas! Mads Højmark, chefkonsulent i Djøf , giver dig værktøjer til afklaring af kompetencer, motivation og muligheder.

Dato: tirsdag den 26. marts 2019

Bestyrelsesarbejde

Er bestyrelsesarbejde ikke kun for mænd 60+ i jakkesæt med grå manke og en solid CEO-karriere bag sig? Nej! I hvert fald ikke, hvis vi vil skabe vækst i dansk erhvervsliv. Og det vil vi. Og så er der brug for mange flere forskellige profiler i de danske bestyrelser. Kom og hør, hvordan du selv kan komme i gang. Vi har fået Laura Vilsbæk til at komme og give sin erfaring med bestyrelsesarbejde videre.

Dato: onsdag den 24. april 2019

Fyn

Bliv bedre rustet til din næste præstation

Vil du booste din selvtillid, dit nærvær og dit personlige udtryk? Vil du have mere mentalt overskud og føle dig mere rolig og grounded? Vil du opleve mere gennemslagskraft og energi i din krop og din stemme? Katrine Josefa Johansen, Cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og sprog fra CBS, klæder dig på til din næste præstation med øvelser i præsentations- og vejrtrækningsteknik, kropssprog og stemmetræning.
 
Dato: 23. januar 2019
Sted: CA A-kasse, Odense

Den gode arbejdsplads sætter fokus på god arbejdslyst

Lad dig inspirere til dette foredrag om god arbejdslyst. Arbejdskonsulent Anders Legarth Brødsgaard fra Krifa beriger os med indsigt om muligheden for at måle ”Oplevet God Arbejdslyst” gennem GAIS (God Arbejdslyst Index Score). Hvilke faktorer, tror du, giver danskerne oplevet god arbejdslyst?
 
Dato: 27. februar 2019

Få styr på din ubevidste hjerne - koden til at gøre det godt og have det godt samtidig

Hør hvordan du optimalt bruger en hjerne, som i virkeligheden stadig er indrettet til stenalderen, i et moderne liv i 2018 med familie og karriereforløb. Lær koden til den ubevidste hjerne, den som styrer mennesker gennem følelser, så du bliver bevidst om det som i virkeligheden foregår, og derfor kan påvirke det. Når dine hænderne sveder og ordene forsvinder, lige når du skal ”på”, er det fordi stenalderhjernen er på spil. Det er også stenalderhjernen, der styrer hvordan kommunikation, ledelse og samarbejde på jobbet fungerer, ligesom den styrer hjemmeliv, parforhold og forældrerolle, det vil sige, lige indtil du får styr på at styre den.

Dato: 27. marts 2019

Inspired Beyond Babies - Lyngby Hovedgade 62, 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773