Find din energikilde

Foredraget

Hvad gør man, når man er på barsel med et spædbarn og er lænket til sofaen med en ’lortefod’, der ikke virker. Og desuden har en toårig, en teenagedatter og musikermand på turné? Man tegner! Du har måske hørt om hende, måske ikke. Men én ting er sikkert; Line Kjeldsen Jensen er et navn, du ikke glemmer, når du har hørt hendes meget personlige og inspirerende historie om, hvordan en hård start på barsel kan resultere i udgivelsen af en bog, 5.000 følgere på Instagram og landsdækkende medietaleomtale.

Vi garanterer en sjov og meget varm beretning om, hvordan barsel kan være en mulighed for at skabe noget stort, øge sin personlige branding og sin merværdi som medarbejder. Det handler simpelthen om at finde sine energikilder i en kaotisk tid, hvor alt går op i bleer, rengøring og babymos.

Om foredragsholderen

Line Kjeldsen Jensen er grafisk designer og forfatter til bogen ’Hver dag starter det forfra’ – en slags graphic novel’ på 136 sider, udgivet på Forlaget Fredag. Alle, der har været på barsel og kan huske, hvordan den ene dag tog den anden i tågerne af bleer, amning, udmattelse, længsel og følelsen af identitetstab, vil med garanti kunne genkende sig selv i Line Kjeldsen Jensens formidable tegninger.

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 18. januar 2018 kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på dansk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest mandag den 8. januar 2018

Lokation:
Deloitte
Weidekampsgade 6
2300 København S.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik