Få dit budskab igennem

Foredraget

Vi bliver alle dagligt bombarderet med informationer og budskaber, som vi i større eller mindre grad skal forholde os til. Der er en skærpet konkurrence om opmærksomheden, og kun den eller de, der forstår at formidle et levende, klart og målrettet budskab, trænger igennem.

Dette foredrag handler om at gøre dig til en bevidst formidler og om at give dig den feedback og de værktøjer, der kan sikre, at dit budskab skaber værdi hos de ønskede modtagere.

Når dagen er omme har du fået en klar forståelse af, hvordan DU som kommunikator kan trænge igennem og en bevidsthed om, hvordan dit kropsprog understøtter det. Det er meget nyttigt i arbejdssammenhænge, men bestemt også i hjemmet, når trodsfasen hos børnene sætter ind.

Om foredragsholderen

Chris Rycroft rådgiver danske og internationale kunder med skræddersyet undervisning inden for gennemslagskraft, ledelse og forhandlingsteknik samt salg. Han servicerer en bred vifte af kunder og deres management teams, salgsorganisationer, ingeniører og teknologivirksomheder og andre konsulentvirksomheder. Chris er en inspirerende taler, og han bruger betydelig tid på coaching samt som forelæser på Business Schools i Europa for at hjælpe de unge med at forbedre deres resultater.

Selvom Chris er engelsk født, er han dansk gift og familiefar, og har boet i Danmark så længe, at han, når han lander i Kastrup og kan lugte ”Pølsevognen” véd, at han er hjemme!

Praktisk information

Dato:
Torsdag den 14. december kl. 10:00 – 13:00

Sprog:
Foredraget bliver afholdt på engelsk

Tilmelding:
Først-til-mølle dog senest den 1. december 2017

Lokation:
Danske Bank
Laksegade 10
6063 København K.

Inspired Beyond Babies - Hollandsvej 12, 2. 2800 Kgs. Lyngby - CVR: 38506773 
Copyright 2019 © All rights reserved. Inspired Beyond Babies. Privatlivspolitik